Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[UNOFFICIAL] Dirty Unicorns 11.6 for GM 5 Plus [shamrock] [Weekly]
bize de öğretseler ya şu işi :emoji_slight_smile:
ha bu arada @TheNexus ekolayzer durduruldu hatası veriyor bende ayrıca müzik playeri göremedim ben nerde o
@TheNexus stock la ayni sonunda bi custom rom stock rom kadar ekran suresi veren rom buldum tSk tekrardan :emoji_slight_smile: sorunda yok bu arada romda cokta hizli :emoji_slight_smile:
Eline sağlık kardeşim.. Şuana kadar tek karşılaştığım problem kapalı iken şarj animasyonu çıkmıyor onu düzeltme imkanın varsa güzel olur yoksa da pek mühim değil romun kendsi yetiyor zaten. Saol tekrardan.
Eline sağlık kardeşim.. Şuana kadar tek karşılaştığım problem kapalı iken şarj animasyonu çıkmıyor onu düzeltme imkanın varsa güzel olur yoksa da pek mühim değil romun kendsi yetiyor zaten. Saol tekrardan.
@TheNexus stock la ayni sonunda bi custom rom stock rom kadar ekran suresi veren rom buldum tSk tekrardan :emoji_slight_smile: sorunda yok bu arada romda cokta hizli :emoji_slight_smile:
@Ezio abi yeter yaw yeter benimi takip ediyon catliyom gulmekten saten :emoji_grinning:
[doublepost=1496493752,1496493705][/doublepost]
Knki nerden şaşdin bu roma basvurdun :emoji_grinning:
Lineage OMS kullanıyorum şu an biraz memnunum ama bundada kamera hatası yada bilmem sarj süresi yanlış gösterme açılmama bazen hata veriyor buda aynımı acaba nasıl ?
Lineage OMS kullanıyorum şu an biraz memnunum ama bundada kamera hatası yada bilmem sarj süresi yanlış gösterme açılmama bazen hata veriyor buda aynımı acaba nasıl ?
Nasıl her akşam güncelleme verebileceksiniz? Build sunucunuz mu var yoksa ekip olarak?
Bu arada ROM çok güzelmiş, elinize sağlık. Yabancı forumlarda filan herkes övüyordu, bizim çöp için bir build'ini görünce hemen RR'den geçtim, stabilite ve hız olarak, ekran süresi olarak çok daha iyi gözüküyor. RR'den sonra kişiselleştirme imkanları baya az geldi ama olsun o kadar artık.
ben kuramadım bi türlü şuan stock romu geri yüklüyorum tüm dosyaları indir daha sonra twp yükledim wipe yaptım sırasıyla kurdum gappss kurarken kırmızı bir yazıda hata verdi sanırım her neyse devam ettim artından sonra root olanı kurdum telefonu yeniden başlat dedim ama hep trwp açıldı bi türlü telefon açılmadı sürekli trwp açtı bende
[WARNING] Uyarı:
Yapacağınız işlemlerden tarafım ve Turkdevs sorumlu tutulamaz, bu işlemleri yapmak kendi iradenizde. Garanti dışı kalacaksınız.
[/WARNING] Hakkında:
Herkese merhaba, bu konuda GM 5 Plus için kendi derlediğim CAF tabanlı Dirty Unicorns ROMu paylaşacağım. ROM her gün güncellenecek.
Kurulum:
- Bootloader kilidiniz açık olmalı.
- ROM, Vendor, Gapps ve Root dosyalarını indirip telefona atın.
- Cihazı TWRP modunda açın.
- Temizle bölümünden Gelişmiş Temizlik seçeneğini açın.
- Sistem - Veri - Önbellek - Dalvik/ART Önbelleği seçeneklerini seçip alttaki çubuğu kaydırın.
- Ana menüye dönün.
- Yükle bölümünden sırasıyla ROM, Vendor, Gapps ve Root dosyalarını yükleyin.
- Telefonu yeniden başlatın.
ben kuramadım bi türlü şuan stock romu geri yüklüyorum tüm dosyaları indir daha sonra twp yükledim wipe yaptım sırasıyla kurdum gappss kurarken kırmızı bir yazıda hata verdi sanırım her neyse devam ettim artından sonra root olanı kurdum telefonu yeniden başlat dedim ama hep trwp açıldı bi türlü telefon açılmadı sürekli trwp açtı bende
Nasıl her akşam güncelleme verebileceksiniz? Build sunucunuz mu var yoksa ekip olarak?
Bu arada ROM çok güzelmiş, elinize sağlık. Yabancı forumlarda filan herkes övüyordu, bizim çöp için bir build'ini görünce hemen RR'den geçtim, stabilite ve hız olarak, ekran süresi olarak çok daha iyi gözüküyor. RR'den sonra kişiselleştirme imkanları baya az geldi ama olsun o kadar artık. :emoji_grinning: