mertcn196767
Kayıtlı Üye
arkadaşlar ben twrpde 1 tane yedek aldım şimdi bitane daha yedek alsam diğer yedek silinirmi ?
mertcn196767' Alıntı:arkadaşlar ben twrpde 1 tane yedek aldım şimdi bitane daha yedek alsam diğer yedek silinirmi ?
TheNexus' Alıntı:mertcn196767' Alıntı:arkadaşlar ben twrpde 1 tane yedek aldım şimdi bitane daha yedek alsam diğer yedek silinirmi ?
hayır
mertcn196767' Alıntı:TheNexus' Alıntı:mertcn196767' Alıntı:arkadaşlar ben twrpde 1 tane yedek aldım şimdi bitane daha yedek alsam diğer yedek silinirmi ?
hayır
teşekkürler reis cm13 rom için LG teması veya launcheri varmıdır ?
ama o temalar menü arayüzünü deiştirmiyo launcher yokmu twrp den flashlananTheNexus' Alıntı:mertcn196767' Alıntı:TheNexus' Alıntı:mertcn196767' Alıntı:arkadaşlar ben twrpde 1 tane yedek aldım şimdi bitane daha yedek alsam diğer yedek silinirmi ?
hayır
var tabiki googleda aratırsan önüne çıkacaktır
mertcn196767' Alıntı:ama o temalar menü arayüzünü deiştirmiyo launcher yokmu twrp den flashlananTheNexus' Alıntı:mertcn196767' Alıntı:TheNexus' Alıntı:mertcn196767' Alıntı:arkadaşlar ben twrpde 1 tane yedek aldım şimdi bitane daha yedek alsam diğer yedek silinirmi ?
hayır
TheNexus' Alıntı:mertcn196767' Alıntı:ama o temalar menü arayüzünü deiştirmiyo launcher yokmu twrp den flashlananTheNexus' Alıntı:mertcn196767' Alıntı:TheNexus' Alıntı:
cm 13 temaları değiştiriyor
mertcn196767' Alıntı:TheNexus' Alıntı:mertcn196767' Alıntı:ama o temalar menü arayüzünü deiştirmiyo launcher yokmu twrp den flashlananTheNexus' Alıntı:mertcn196767' Alıntı:teşekkürler reis cm13 rom için LG teması veya launcheri varmıdır ?
cm 13 temaları değiştiriyor
mesela önerirmisin 1 tane benim yüklediğim deiştirmedi