Maalesef deneme şansım olmadı çalışabilirSametKurtkus' Alıntı:Hiç bir şey yapmadan direkt flashlasak çalışır mı?
Maalesef deneme şansım olmadı çalışabilirSametKurtkus' Alıntı:Hiç bir şey yapmadan direkt flashlasak çalışır mı?
genso' Alıntı:Maalesef deneme şansım olmadı çalışabilirSametKurtkus' Alıntı:Hiç bir şey yapmadan direkt flashlasak çalışır mı?
Hemen düzenliyorum, teşekkürler bilgilendirme için.SametKurtkus' Alıntı:genso' Alıntı:Maalesef deneme şansım olmadı çalışabilirSametKurtkus' Alıntı:Hiç bir şey yapmadan direkt flashlasak çalışır mı?
Çalışmıyor,factory reset şart yani,ama fr den sonra çalışıyor,başarılı
factory reset nedir?genso' Alıntı:Hemen düzenliyorum, teşekkürler bilgilendirme için.SametKurtkus' Alıntı:genso' Alıntı:Maalesef deneme şansım olmadı çalışabilirSametKurtkus' Alıntı:Hiç bir şey yapmadan direkt flashlasak çalışır mı?
Çalışmıyor,factory reset şart yani,ama fr den sonra çalışıyor,başarılı
Sadece uugulamalarAmcui' Alıntı:Factory reset yapınca herşey silincekmi ?
genso' Alıntı:Halihazırda @"battleroyal" ın yaptığı Modun flaşlanabilir halidir.
OTG kablom olmadığı için deneyemedim ancak diğer yöntem çalışanlarda buda çalışacaktır.Aşağıda test edenler var çalışıyormuş ___________________________________________________________________________________________
LİNK
Kurulum(Ses Açma+Power) TWRP>Install>ETAB5 OTG.zip>Swipe to Confirm FlashSonrasında Factory Reset yapın.(Mutlaka yapmanız gerek) Tamamdır.
Nazmi05' Alıntı:sıfırlamadan önce yedeklersek uygulamalar gider mi
uygulamaların gitmemesi için ne yapabilirim
mehmetakifibis' Alıntı:Nazmi05' Alıntı:sıfırlamadan önce yedeklersek uygulamalar gider mi
Sadece datanın yedeğini alabilirsin.
Nazmi05' Alıntı:mehmetakifibis' Alıntı:Nazmi05' Alıntı:sıfırlamadan önce yedeklersek uygulamalar gider mi
Yani uygulama illaki gidecek
mehmetakifibis' Alıntı:Nazmi05' Alıntı:mehmetakifibis' Alıntı:Nazmi05' Alıntı:sıfırlamadan önce yedeklersek uygulamalar gider mi
Yani uygulama illaki gidecek
Hayır. Önce data yı yedekliyceksin. Wipe yaptıktan sonra bacup tan yedeklediğin data yı geri yüklüyceksin. Ve tableti açtığında tüm uygulama ve ayarların geri gelecek. Eğer tabletinin otg si çalışıyosa bu yöntemi hiç yapma.
genso' Alıntı:
OTG kablom olmadığı için deneyemedim ancak diğer yöntem çalışanlarda buda çalışacaktır.
Aşağıda test edenler var çalışıyormuş
Emeğiniz için çok teşekkürler ama sisteme flashlayıp factory reset atınca aktivasyon sorunu yaşattı ve de bir türlü aşamadım. Daha önceki TWRP yedeği kurtardı yoksa seri no dan da oluyorduk
genso' Alıntı:Halihazırda @"battleroyal" ın yaptığı Modun flaşlanabilir halidir.
OTG kablom olmadığı için deneyemedim ancak diğer yöntem çalışanlarda buda çalışacaktır.Aşağıda test edenler var çalışıyormuş ___________________________________________________________________________________________
LİNK
Kurulum(Ses Açma+Power) TWRP>Install>ETAB5 OTG.zip>Swipe to Confirm FlashSonrasında Factory Reset yapın.(Mutlaka yapmanız gerek) Tamamdır.
Dostum zip dosyasını hangi klasöre atıcaz