acil yardımcı olurmusunuz her şeyi yaptım ancak açıldıktan sonra google hesabı istiyor( bu cihaz sıfırlandı devam etmek için önceden bu cihazda sekronize edilen bir google hesabı ile oturum açın.)diyor. acil yardım lazım telefonu kullanamıyorum.
[doublepost=1519926635,1519919177][/doublepost]
acil yardımcı olurmusunuz her şeyi yaptım ancak açıldıktan sonra google hesabı istiyor( bu cihaz sıfırlandı devam etmek için önceden bu cihazda sekronize edilen bir google hesabı ile oturum açın.)diyor. acil yardım lazım telefonu kullanamıyorum.
sorunu hallettim ama neden öyle birşey oldu anlamadım. konu için teşekkürler
[doublepost=1520191989][/doublepost]
-Huawei Gr5 KII-L21 içindir.
-Android sürümü 6.0.1 dir.
-EMUI sürümü 4.0.3 tür.
-Romun izinsiz paylaşılması yasaktır.
-Dosyayı indirip telefonunuzun hafızasına atın.
-Twrp recovery ile tüm wipeleri yapıp dosyayı yükleyin.
Rom Linki:
TWRP Stock Rom for Huawei Gr5.zip
Teşekkürler:
@Kronos
Konu için teşekkürler faydalı oldu. Acaba bu roma otg özelliği getirilebilir mi ? Eğer mümkünse onun içinde paylaşım yapar mısınız?
-Huawei Gr5 KII-L21 içindir.
-Android sürümü 6.0.1 dir.
-EMUI sürümü 4.0.3 tür.
-Romun izinsiz paylaşılması yasaktır.
-Dosyayı indirip telefonunuzun hafızasına atın.
-Twrp recovery ile tüm wipeleri yapıp dosyayı yükleyin.
Rom Linki:
TWRP Stock Rom for Huawei Gr5.zip
Teşekkürler:
@Kronos
[doublepost=1520335315][/doublepost]
[doublepost=1519926635,1519919177][/doublepost]
sorunu hallettim ama neden öyle birşey oldu anlamadım. konu için teşekkürler
[doublepost=1520191989][/doublepost]
Konu için teşekkürler faydalı oldu. Acaba bu roma otg özelliği getirilebilir mi ? Eğer mümkünse onun içinde paylaşım yapar mısınız?
Bu roma bir türlü xposed modülünü yükleyemedim. Update proceses ended with error=1 hatası alıyorum. Nededeni bilen var mı?