Dawri' Alıntı:[font='Open Sans', sans-serif]merhaba bunu yapmadan önce sistem yazılımını kırmama gerek varmı ve ayriyetten flash tool öğrenci stock romu yükleyince twrp kalkarmı cevaplarsanız çok sevinirim[/font]
Celuk' Alıntı:@"adige238" Şimdiye kadar yaptigim hic bir tabletin seri no su gitmedi ayrıca bu ROM rootlu değil yanlis yönlendirme yapmayalim :rock:
caylimehmet' Alıntı:emeği geçenlere teşekkürler ancak link açılmıyor
bc.vc kaynaklı sanırım problem şuan düzeldi
Celuk' Alıntı:@"adige238" Şimdiye kadar yaptigim hic bir tabletin seri no su gitmedi ayrıca bu ROM rootlu değil yanlis yönlendirme yapmayalim :rock:
caylimehmet' Alıntı:Romunuzu üç gündür kullanıyorum. Herhangibi sıkıntı yok. Ancak veri kullanımında "Android İS" devamlı indirme eyleminde gözüküyor. 600 MB civarına ulaşmış. Sil baştan yeniden kurdum ancak bir sonuca varamadım.
adige238' Alıntı:Celuk' Alıntı:@"adige238" Şimdiye kadar yaptigim hic bir tabletin seri no su gitmedi ayrıca bu ROM rootlu değil yanlis yönlendirme yapmayalim :rock:
Valla Ahmet İkbali Yaptığım Herkesinki Gitti.
yuzsem' Alıntı:failed hatası verdi. tablet general mobile yazısı gelip gelip gidiyor
Cloud nıt extract 'META-INF/com/google/android/update-binary' hatası veriyor failed diyor kurmuyor
Celuk' Alıntı:yuzsem' Alıntı:failed hatası verdi. tablet general mobile yazısı gelip gelip gidiyor
Cloud nıt extract 'META-INF/com/google/android/update-binary' hatası veriyor failed diyor kurmuyor
Bazi arkadaşlar romu yüklerken hata almis bunun sebebi bazi kişilerde yandex ten zip içinde zip veya .bin dosyasi olarak inmesidir. .bin olarak indiyse uzantisini .zip yapin zip içinde zip olursa zipi cikartin içindeki zipi yukleyin. Bunu bana bildiren @"jojo" ya tesekkurler
DİYE SÖYLEMİŞİM
inen dosyayi acin ve sonra meta inf system boot ve logo yazan dosyalari tekrar zip olarak sıkıştırın eger boyle bir hata varsa... :goodbye:
yuzsem' Alıntı:Celuk' Alıntı:yuzsem' Alıntı:failed hatası verdi. tablet general mobile yazısı gelip gelip gidiyor
Bazi arkadaşlar romu yüklerken hata almis bunun sebebi bazi kişilerde yandex ten zip içinde zip veya .bin dosyasi olarak inmesidir. .bin olarak indiyse uzantisini .zip yapin zip içinde zip olursa zipi cikartin içindeki zipi yukleyin. Bunu bana bildiren @"jojo" ya tesekkurler
DİYE SÖYLEMİŞİM
inen dosyayi acin ve sonra meta inf system boot ve logo yazan dosyalari tekrar zip olarak sıkıştırın eger boyle bir hata varsa... :goodbye:
elimde 1tane değil çok rom dosyası var
Celuk' Alıntı:yuzsem' Alıntı:Celuk' Alıntı:yuzsem' Alıntı:failed hatası verdi. tablet general mobile yazısı gelip gelip gidiyor
DİYE SÖYLEMİŞİM
elimde 1tane değil çok rom dosyası var
Ben napabilirim acaba :slaphead:
Dedigimi yaparsanız yuklersiniz
yuzsem' Alıntı:2farklı twrp var elimde birinde general mobile yazısında kalıyor birinde general mobile yazısında kapanıp açılıyor sürekli hangi twrp kullancağım?
snokii' Alıntı:Dosya inmiyor!!!
yuzsem' Alıntı:yaptım sonunda dükkanda gün boyu uğraştım eve geldim birde evde deniyim dedim ilk denemede oldu. yardımın ve dosya için çok teşekkür ederim