Celuk
Yönetici
Evet arkadaslar , arkadaslarin istegi uzerine elimde bu telefon olmadigi halde twrp 3.0.2-4 portladim ve paylasiyorum.
RECOVERY'NİN GENEL ÖZELLİKLERİ :
- Bildiğimiz twrp gelismis recovery modudur.
- SELInux destegi mevcuttur.
- Bilgisayar ile dosya aktarimi yapilabilmektedir. (Bunun için kabloyla direk bilgisayara baglayin.)
- Voyyo v1 icin ilk custom recovery bildigim kadariyla.
- Türkçe dil desteği mevcuttur.
EKRAN GÖRÜNTÜLERİ :
KURULUM :
- Linkte verecegim recovery.img dosyasini cihaziniza uygun scatter dosyasiyla flashlayabilirsiniz cihaziniza uygun scatter dosyasi asagida link bolumunden bulabilirsiniz
- Eger cihaziniz rootluysa ve flashify , mobile uncle tools , rashr gibi programlarla flashlamak istiyorsaniz asagida verecegim recovery.img dosyasini indirip bu programlardan flashlayin
RECOVERY LİNK :
Voyyo V1 Twrp 3.0.2-4 recovery.img[Yandex.disk/9.49 mb]
Voyyo V1 Mt6582 scatter dosyası :
https://yadi.sk/i/-ffdTS7NuArxZ
Not: Çalıntı yapmayin alinti yapabilirsiniz (sadece benim verdigim kisaltilmis link , forum konu linki ve nickim ile) yoksa ahirette gorusuruz :rock:
@"Asderdd" e özel teşekkür portlanacak recovery i verdigi icin
Recovery i denedigi için @"volkanov13" e teşekkürler
Teşekkür etmeyi unutmayın :utandim:
by Celuk
RECOVERY'NİN GENEL ÖZELLİKLERİ :
- Bildiğimiz twrp gelismis recovery modudur.
- SELInux destegi mevcuttur.
- Bilgisayar ile dosya aktarimi yapilabilmektedir. (Bunun için kabloyla direk bilgisayara baglayin.)
- Voyyo v1 icin ilk custom recovery bildigim kadariyla.
- Türkçe dil desteği mevcuttur.
EKRAN GÖRÜNTÜLERİ :
KURULUM :
- Linkte verecegim recovery.img dosyasini cihaziniza uygun scatter dosyasiyla flashlayabilirsiniz cihaziniza uygun scatter dosyasi asagida link bolumunden bulabilirsiniz
- Eger cihaziniz rootluysa ve flashify , mobile uncle tools , rashr gibi programlarla flashlamak istiyorsaniz asagida verecegim recovery.img dosyasini indirip bu programlardan flashlayin
RECOVERY LİNK :
Voyyo V1 Twrp 3.0.2-4 recovery.img[Yandex.disk/9.49 mb]
Voyyo V1 Mt6582 scatter dosyası :
https://yadi.sk/i/-ffdTS7NuArxZ
Not: Çalıntı yapmayin alinti yapabilirsiniz (sadece benim verdigim kisaltilmis link , forum konu linki ve nickim ile) yoksa ahirette gorusuruz :rock:
@"Asderdd" e özel teşekkür portlanacak recovery i verdigi icin
Recovery i denedigi için @"volkanov13" e teşekkürler
Teşekkür etmeyi unutmayın :utandim:
by Celuk