Netokolik™
Kayıtlı Üye
acil beyler mebin tagıttıgı tablete vpn girmem gerek free vpn lazım bulamadım
Kanka buyur :goodbye:frknkrc4444' Alıntı:@Dr. Razor™ ban attığın için sana teşekkür ediyorum
Son lafımı söylemeden gitmiycem
Buna "özgüven" derler
Bu hesabi da şimdi kapatıyorum
warzhellyeah' Alıntı:Arkadaş foruma yeni geldim sanki millet beni dışlıyor biri konumda kaynak yok diye kabaca söylüyor hiç beklemezdim diğer geliştirici ve arkadaşlar da böyle yapmıyorlardır umarım .
mustafacandan211' Alıntı:Hocalarim bir uygulama vardi forumlari daha rahat takip ediyorduk neydi adı?
Taka*** gibi biseydi
mustafacandan211' Alıntı:Hocalarim bir uygulama vardi forumlari daha rahat takip ediyorduk neydi adı?
Taka*** gibi biseydi
snpdrgn' Alıntı:androidle ilgili bir şey merak ediyorum android sürümleri
1.5 cupcake
1.6 donut
2.0 eclair
2.2 froyo
2.3 girgerbread
3.0 honey comb
4.0 ıcd
4.1-4.2-4.3 jelly bean
4.4 kitkat
5.0-5.1 lollipop
hepsinin isimleri alfabe şeklinde sıralanmış şimdide l den sonra m çıkacakmış
peki ismi ''Z'' ile başlayan android çıkardıktan sonra bir sonraki sürümün ismi neyle başlayacak
Netokolik™' Alıntı:acil beyler mebin tagıttıgı tablete vpn girmem gerek free vpn lazım bulamadım
Mustafa Atasoy' Alıntı:Merhaba arkadaşlar, lenovo p70 hakkında ne düşünüyorsunuz? Mt6752 işlemci 4000 mah batarya mevcut, kaynak kodları lenovo paylaşmış ama cm,miui gibi custom romlar yok gelebilir mi? Ayrıca Mt65xx to mt67xx port mümkün mü?
snpdrgn' Alıntı:androidle ilgili bir şey merak ediyorum android sürümleri
1.5 cupcake
1.6 donut
2.0 eclair
2.2 froyo
2.3 girgerbread
3.0 honey comb
4.0 ıcd
4.1-4.2-4.3 jelly bean
4.4 kitkat
5.0-5.1 lollipop
hepsinin isimleri alfabe şeklinde sıralanmış şimdide l den sonra m çıkacakmış
peki ismi ''Z'' ile başlayan android çıkardıktan sonra bir sonraki sürümün ismi neyle başlayacak
İkili sisteme geçerler exelde alfabetik sistemle calisioyo z den sonra ab gelio sonra ac ad ole gidio belki olabilir