etap 5 ın mdmsız romunu bulup kur beyaz ekran gelıcekben dosayayı tablete yukluyorum ama GENERAL MOBİLE yazısında kalıyor ACİLLLLL YARDIMMMM
etap 5 ın mdmsız romunu bulup kur beyaz ekran gelıcekben dosayayı tablete yukluyorum ama GENERAL MOBİLE yazısında kalıyor ACİLLLLL YARDIMMMM
reis yaptım ama işe yaramadı02 hatası verenler
Asterdd yaptığı hack romu kursunlar
İlk sayfada yazılan işlemleri yapsınlar.
Önce root yapılması gerekiyor daha sonra twrp 3024 kurulum yapılıp hack rom atılacak sonra 1. Sayfadaki astredd paylaşım i yapılınca düzeliyor.
Benim yaptığım 2. tablet çalışıyor.
Usta teşekkürler.
Beyaz ekran gelmeyen arkadaşlar
Sayfayı iyice okuyun.
[automerge]1574453011[/automerge]
07 hatası alan arkadaşlar
Tabletin içini açıp dokunmatik flexi çıkarıp ve batarya soketini çıkartıp yaklaşık 10 ile 15 dakika sonra tekrar montajlayip denesinler
(Dokunmatik flexi alttan yukarı üst e doğru çıkan Flex kablosudur.)
Ustalara şimdiden tekrar teşekkür ederim
nasılAsderdd hocam siz nasıl bir kralsınız, emeğinize sağlık.
Ben de bayağı uğraştım ama denemekten vazgeçmeyin, en son yine Asderdd hocamızın derlediği stock romu yükledikten sonra tekrar kalibrasyonu deneyince oldu. Talimatları çok dikkarli uygulayın takıldığınız bir yer olursa yazarsınız.nasıl
yaptınız ya
şey mesala ben sıfırdan etab 5 yazılım yükleyiciden format atım kilidini kırdım sonra rom yükledim ve twrp 3 yükledim başka ne yapmam gerek ?Ben de bayağı uğraştım ama denemekten vazgeçmeyin, en son yine Asderdd hocamızın derlediği stock romu yükledikten sonra tekrar kalibrasyonu deneyince oldu. Talimatları çok dikkarli uygulayın takıldığınız bir yer olursa yazarsınız.
twrp üzerinden KALIB_BOOT_BY_TURKDEVS.zip dosyasını yüklemeniz gerekiyor, ardından sistemi yeniden başlat dediğinizde kalibrasyon modunda açılacak. Sonrası zaten kolay gerekli adımlar konuda yazıyor.şey mesala ben sıfırdan etab 5 yazılım yükleyiciden format atım kilidini kırdım sonra rom yükledim ve twrp 3 yükledim başka ne yapmam gerek ?
instagram varmı sizde ?twrp üzerinden KALIB_BOOT_BY_TURKDEVS.zip dosyasını yüklemeniz gerekiyor, ardından sistemi yeniden başlat dediğinizde kalibrasyon modunda açılacak. Sonrası zaten kolay gerekli adımlar konuda yazıyor.
malesef, özelden mail atabilirim istersenizi
instagram varmı sizde ?
olur atınmalesef, özelden mail atabilirim isterseniz
hocam bu beyaz ekran nasıl gidecek kapatıp açıyorum yine aynı ?RE: [TOOL] ETAB-5 Dokunmatik Kalibrasyon Aracı v1.0
Deneyen arkadaşlardan yorumları bekliyoruz opcorn: