3.parti olayı var ya kuramıyorum sonuncuyuHayır güncel olan bu.
3.parti olayı var ya kuramıyorum sonuncuyuHayır güncel olan bu.
miui theme editor indir play'den tema'nın mtz'sini seçip ilerle diyerek tamamla kurulumunu yapmak için soracak sana evet deyince temayı uyguluyor. Biraz karışık anlattım ama uygulamaya girince anlarsın zaten3.parti olayı var ya kuramıyorum sonuncuyu
onu kullanıyorum da çoğu zaman bildirim paneli vs değişmiyormiui theme editor indir play'den tema'nın mtz'sini seçip ilerle diyerek tamamla kurulumunu yapmak için soracak sana evet deyince temayı uyguluyor. Biraz karışık anlattım ama uygulamaya girince anlarsın zaten
[doublepost=1506806872,1506806211][/doublepost]@serkan75 indirilme sayısı aşıldı diyor linki günceller misin
Hangisini kullanıyorsun hocam markettekini mi? Buradaki güncel olan. Hatta en miui de güncelleme verdim burada ekleyemedim henüz. Romlar değiştikçe temalarda hata verebiliyor.onu kullanıyorum da çoğu zaman bildirim paneli vs değişmiyor
Teşekkürler. Bugün akşama inşallah.miui theme editor indir play'den tema'nın mtz'sini seçip ilerle diyerek tamamla kurulumunu yapmak için soracak sana evet deyince temayı uyguluyor. Biraz karışık anlattım ama uygulamaya girince anlarsın zaten
[doublepost=1506806872,1506806211][/doublepost]@serkan75 indirilme sayısı aşıldı diyor linki günceller misin
Miui theme editör uygulaması ile kurabilirsiniz.3.parti olayı var ya kuramıyorum sonuncuyu
5.2.1 konuya eklendi. İkonları arttırdım ve bir kaç değişiklik. Tema mağazasında güncellemeye çalışıyorum hata olarak ikon düzenini, ana ekran düzenini değiştirmeyin diyor Çinli kardeşler. Kafaları güzel herhalde. Düzeni değiştirmedikten sonra anlamı kalmıyor. Saçma sapan hata veriyor. Bakalım artık.Hocam Miui Theme'de de 5.2'ye güncelleyebilirsen süper olur. Malum theme editor artık şimdilik işe yaramıyor.
Ekran görüntüsü ekleyebilir misiniz?hocam valla helal olsun çok güzel yapmışsınız :emoji_slight_smile: tema akıyor :emoji_slight_smile: sizlerden Fenerbahçe teması geliştirilmiş Miui 9 teması beklemekteyim ): takipte ediyorum hocam :emoji_slight_smile:
[doublepost=1523202704,1521019956][/doublepost]@serkan75 hocam son sürüm temanızı uyguladım yeniden başlattım bu sefer saat kaydı hava durumu tam göstermiyor güncelleme getirebilirsen süper olur. :emoji_slight_smile:
Linkler kırık kardeşlerEMUIOS THEME
v5.3.2 (24.01.2018)
Miui global forumda en çok göz atılan ve yorum yapılan temalardan biridir. Son güncelleme eklenmiştir. Görseller her şeyi anlatır.
NOT: Temayı uygulamak için play storeden miui theme editör uygulamasını indirip uygulamayı açıp bu temayı seçip ileri yapıp kaydedin. Sonra kaydedilen temayı uygulayabilirsiniz. Miui 3. taraf temaları kullanmada kısıtlama getirmiştir. Şimdilik çözümü budur.
Eski sürüm.
Miui global forum konu: EMUIOS THEME PACK [MIUI 8-9] [Update V5.3 (01.01.2018)] - Themes - Xiaomi MIUI Official Forum
Tema Link:
EMUIOS THEME v.5.3.2
EMUIOS v5.3.2.mtz
EMUIOS.mtz