berker' Alıntı:Arama ekranında tuşların saydam olması biraz kötü olmuş. Ayrıca Notlar butonu sadece bende mi bozuk?
serifff10' Alıntı:sürümüm stock rom jb ve iconlar değişmiyor aynı kalıyor acaba sorun bendemi ?
serifff10' Alıntı:bir tane daha tema indirmiştim ondada değişmemişti acaba nova launcher yüzündenmidir
azadglr3456' Alıntı:Tema Çok güzel olmuş. Mesajların duvar kağıdığını değiştirdim ama arama ekranındaki duvar kağıdını değiştiremedim Yardımcı Olurmusunuz.!!
teacher75' Alıntı:Tesekkurler.azadglr3456' Alıntı:Tema Çok güzel olmuş. Mesajların duvar kağıdığını değiştirdim ama arama ekranındaki duvar kağıdını değiştiremedim Yardımcı Olurmusunuz.!!
Mesajlardaki Foto İçin: http://i.hizliresim.com/PolRY6.png
Temayi arama ekranı, mesajlar ve bir kaç ikon değişikliği ile tekrar paylasicam. Ve yeni temalarda hazir.(Materialistik Theme ve HtcRed Theme ) yakinda .
azadglr3456' Alıntı:serifff10' Alıntı:bir tane daha tema indirmiştim ondada değişmemişti acaba nova launcher yüzündenmidir
Ewet büyük ihtimalle ondandir
Bide Nova Launcheri Silip Dene .
serifff10' Alıntı:azadglr3456' Alıntı:serifff10' Alıntı:bir tane daha tema indirmiştim ondada değişmemişti acaba nova launcher yüzündenmidir
Ewet büyük ihtimalle ondandir
Bide Nova Launcheri Silip Dene .
tamamdır novayı silince lolipop oldu şimdi bunu denicem teşekkürler
Apranax' Alıntı:Eline sağlık ilk editlediğim tema eskileri hortlatalım