TheRomMaster' Alıntı:Tamam bunu cwmden yüklerin (yanı recoveryden)
Yükledim fakat aynı sorun yine var.
TheRomMaster' Alıntı:Tamam bunu cwmden yüklerin (yanı recoveryden)
TheRomMaster' Alıntı:Hoydaaaaa sen bi telpaya git
cagomago' Alıntı:denedim kabloda sokette sıkıntı yok zaten. tel açıkken adb olarak görüyor.
alikemal064' Alıntı:cagomago' Alıntı:denedim kabloda sokette sıkıntı yok zaten. tel açıkken adb olarak görüyor.
Recovery Değiştir Kardeş
cagomago' Alıntı:alikemal064' Alıntı:cagomago' Alıntı:denedim kabloda sokette sıkıntı yok zaten. tel açıkken adb olarak görüyor.
Recovery Değiştir Kardeş
Stockta olmadı sitedeki recoveryi kurdum gene aynı sorun.
Fastboot modunda olur mu?
alikemal064' Alıntı:cagomago' Alıntı:alikemal064' Alıntı:cagomago' Alıntı:denedim kabloda sokette sıkıntı yok zaten. tel açıkken adb olarak görüyor.
Recovery Değiştir Kardeş
Ne sorunu oluyor Ki ?
cagomago' Alıntı:alikemal064' Alıntı:cagomago' Alıntı:alikemal064' Alıntı:cagomago' Alıntı:denedim kabloda sokette sıkıntı yok zaten. tel açıkken adb olarak görüyor.
Recovery Değiştir Kardeş
Ne sorunu oluyor Ki ?
Dediğim gibi bataryayı çıkarıp bilgisayara takıyorum 2 saniye preloader... Olarakgözüküyor aygıt yöneticisinde sonra bilgisayardan çıkarma sesi geliyor ve gidiyor
alikemal064' Alıntı:cagomago' Alıntı:alikemal064' Alıntı:cagomago' Alıntı:alikemal064' Alıntı:Recovery Değiştir Kardeş
Ne sorunu oluyor Ki ?
Dediğim gibi bataryayı çıkarıp bilgisayara takıyorum 2 saniye preloader... Olarakgözüküyor aygıt yöneticisinde sonra bilgisayardan çıkarma sesi geliyor ve gidiyor
http://www30.zippyshare.com/v/cHfTOLyn/file.html Burdaki dosyayı indir ilk bunu kurun var onu kur sonra bilgisayarın x86 veya x64 4ise onu kur yeniden başlat ve dene
Incredible™' Alıntı:Batarya takılıyken dene birde
cagomago' Alıntı:alikemal064' Alıntı:cagomago' Alıntı:alikemal064' Alıntı:cagomago' Alıntı:Stockta olmadı sitedeki recoveryi kurdum gene aynı sorun.
Ne sorunu oluyor Ki ?
http://www30.zippyshare.com/v/cHfTOLyn/file.html Burdaki dosyayı indir ilk bunu kurun var onu kur sonra bilgisayarın x86 veya x64 4ise onu kur yeniden başlat ve dene
Maalesef yine olmadı.
Incredible™' Alıntı:Batarya takılıyken dene birde
Denedim aynı
cagomago' Alıntı:Yukarıda yazdım. Orjinal romu yükledim güncellenmemiş olan(önceki güncellenmişti) sorun devam ediyor.
Nbrdas' Alıntı:cagomago' Alıntı:Yukarıda yazdım. Orjinal romu yükledim güncellenmemiş olan(önceki güncellenmişti) sorun devam ediyor.
Peki. Başka Bir Pcden Denediniz Mi ?
cagomago' Alıntı:Nbrdas' Alıntı:cagomago' Alıntı:Yukarıda yazdım. Orjinal romu yükledim güncellenmemiş olan(önceki güncellenmişti) sorun devam ediyor.
Onu da önceden denedim. Windows 8.1 ,7 ve hatta xpde denedim. Sonuç aynı.
Nbrdas' Alıntı:cagomago' Alıntı:Nbrdas' Alıntı:cagomago' Alıntı:Yukarıda yazdım. Orjinal romu yükledim güncellenmemiş olan(önceki güncellenmişti) sorun devam ediyor.
Onu da önceden denedim. Windows 8.1 ,7 ve hatta xpde denedim. Sonuç aynı.
Orijinal kendi kablosuyla deniyorsunuz demi
cagomago' Alıntı:Sonunda hallettim. Linuxta sp flash toolu yükledim. Biraz ayar yaptıktan sonra yüklendi. Rahatladım Herkese teşekkürler bu arada yardım etmeye çalıştıkları için.