SplassheR
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar.Biz yani 3 kişilik bi ekiple birlikte telefon üretmeye karar verdik.Normal sıradan bir telefon değil tamamen sıradışı tasarım ve insanlara ''aaa bunlar ne yapmış? Çok ilginç tasarım'' gibi söz edecekleri bir telefon üreteceğiz.
Yalnız herkesin yaptığı gibi sadece donanım getirip basit bir yazılım yapmayacağız.Tasarım ve yazılım.Donanım ise diğer markaların yaptığı gibi malzeme getirtip gömmek.Sadece istediğim yapacağımız bu telefona ''Evet yazılımı ben yaparım.Çok iyi rom işlerinden anlıyorum'' diyeniniz varsa bana ulaşmanızı istiyorum.Yorum olarak belirtseniz de olur.
NOT : Ciddi bir iş arkadaşlar.Gerçekten dalga amaçlı konuşmuyorum.
NOT 2 : Her zaman bu işle uğraşacağız demiyorum.Boş zamanlarımızda uğraşacağız.
NOT 3 : Küçük bir TÜRK grubunun bile dünya piyasasının tasarımını 0'dan yazacağımızı düşünüyorum.Hepimize başarılar.
Yalnız herkesin yaptığı gibi sadece donanım getirip basit bir yazılım yapmayacağız.Tasarım ve yazılım.Donanım ise diğer markaların yaptığı gibi malzeme getirtip gömmek.Sadece istediğim yapacağımız bu telefona ''Evet yazılımı ben yaparım.Çok iyi rom işlerinden anlıyorum'' diyeniniz varsa bana ulaşmanızı istiyorum.Yorum olarak belirtseniz de olur.
NOT : Ciddi bir iş arkadaşlar.Gerçekten dalga amaçlı konuşmuyorum.
NOT 2 : Her zaman bu işle uğraşacağız demiyorum.Boş zamanlarımızda uğraşacağız.
NOT 3 : Küçük bir TÜRK grubunun bile dünya piyasasının tasarımını 0'dan yazacağımızı düşünüyorum.Hepimize başarılar.