rootlamaya kararlıyım ben, bir de magisk ile de bakabilirim yeni magisk twrp olmadan da çalışıyo sanırım, magisk olmazsa yine TWRP ile bir şekilde deneyeceğim.Bence bu işe tövbe edin
rootlamaya kararlıyım ben, bir de magisk ile de bakabilirim yeni magisk twrp olmadan da çalışıyo sanırım, magisk olmazsa yine TWRP ile bir şekilde deneyeceğim.Bence bu işe tövbe edin
Güncellenmişte olabiir. 7.0 denk gelmişte olabilir. Eğer 7.0 ve Vestel Venus V3 5580 Vodafone ise TWRP ile uğraşmayın derim.Bu arada 6.0 romunu attım ama yine de 7.0 olarak kurdu, kurulum sırasında falan mı güncelledi rom mu yanlıştı?
rootlamaya kararlıyım ben, bir de magisk ile de bakabilirim yeni magisk twrp olmadan da çalışıyo sanırım, magisk olmazsa yine TWRP ile bir şekilde deneyeceğim.
Teşekkür ederim yapacağım.Bütün android cihazlarda root işlemi [Marka model farketmez] - Bilişim Kurdu
Merhaba Muhterem Ziyaretçilerimiz, Bu yazımızda Marka Model farketmeksizin bütün android cihazlarınıza root işlemi nasıl yapılacağı hususnda olacak. Bunun için Magisk Manager'i yüklemek gerekmektedir. Magisk Manager Magisk Manager ile yükleme aşamaları Cihazınızın rom dosyasını bulup boot.img...bilisimkurdu.github.io