Sayın kardeşim Stock rom kurduktan sonra Wipe-data factory reset yapın düzelecektir Odin ile sorunsuz yükleme yaptı iseniz Wipe-data yapmamış iseniz cihaz açılmaz.PASS yazısı geliyor herşey tamam ancak Recovery moda giriş yapmıyor. Samsung logosunda yine kalıyor.
Sayın kardeşim Stock rom kurduktan sonra Wipe-data factory reset yapın düzelecektir Odin ile sorunsuz yükleme yaptı iseniz Wipe-data yapmamış iseniz cihaz açılmaz.
Cihazınıza Stock Frimware yüklediğiniz zaman eğer başka bir frimware sürümünden geçiyorsanız bootta kalması normal bir durum,Odin ile sorunsuz yüklediğiniz zaman pass yazısuda ekranda belirdiği takdirde recoverye giriş yapması gerekir. Giriş yapmıyorsa tuşunuzun çalıştığından emin olunuz framework dosyaları güncellendiği için önbelleğin ve datanın temizlenmesi gerekiyor.Tekrar denemeye çalışacağım hocam sağolun umarım olur.
Power tuşuna uzun süre basılı tutun 30 sn veya 1 dk civarı yeniden başlatıcak.yazılan tüm önergelere uymama rağmen başarılı olmadı.sanırım atladığımbişey oldu.tablet ekranında android simgesi ve downloading... yazısında kaldı.ne açılıyor ne kapanıyor.ne yapmam lazım.
Power tuşuna uzun süre basılı tutun 30 sn veya 1 dk civarı yeniden başlatıcak.
merhaba bendede aynı cihaz var ve aynı şekil logoda kalıyor recovery moda girmiyor Odin üzerinden rom yüklemeye çalıştım oradada fail hatası alıyorum sorun bootlocker açık olduğundan dediler ama nasıl yapacağımı bilmiyorum bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Sorun bootlocker açık olduğundan mı yoksa başka bir şeyden mi.
resim yükleyemedim.
odinde yazan:sboot.bin fail complete(write) operation failed. osm all threads completed. (succeed 0 / failed 1)
Teşekkürler. İyi günlerde kullanın.Kronos merhaba,
Android'den fazla anlamıyorum, rom nedir bilmiyor(d)um. Çocuklar tablete virüs bulaştırmış, onlarca kere format, reset, hard reset vs ne varsa yaptım, Virüs koruma programları kurdum, çalıştırdım, virüs gitmedi. İki sene sonra tablete tekrar el attım, konuyu araştırırken bu siteye denk geldim.
Önce tablete bir daha format attım. Samsung Galaxy Note 10.1 (GT-N8005) için yazdıklarını sırasıyla ve harfiyyen uyguladım. (Bazı anlamadığım şeyleri de google'dan öğrendim, download mode ne demek gibi Hiç bir problem çıkmadı,
2 yıldır bir köşeye attığım, bitkisel hayatta olan tablet canlandı, kendine geldi. Bu yöntemle virüs de gitti.
Forumla ve geliştirmeyle ilgili fazla bilgim ve ilgim yok. Sadece "sorunum çözüldü Allah razı olsun" demek için mesaj atmak istedim.