RE: [Stable] MIUI 7.1.2.0 By TheHeroeS&Asderdd For GM Discovery
Bazi arkadaslar miui 3g destegini kaldirdi calismaz artik diyip ekleyemiyordu roma o kadar bilgileri yok galiba takir takir calisiyor elinize saglik tonlarca duzenlenme girilmis romu inceledim buyuk emek var .
Asderdd' Alıntı:Böyle bir hata ile karşılaşmadım.İlk kurulumda mi hesabınıza giriş yapmadan deneyiniz.mosfet' Alıntı:Romu sorunsuz bir şekilde yükledim fakat romu tam olarak kullanamıyorum. Yani şu an açılış ayarlarını yaptım, Mi hesabıma giriş yaptım. Mi Bulut ayarı geldi, "atla" diyorum, "Mi bulut kullanma" diyorum. Mi bulut durdu hatası alıyorum. En baştan soruyor mi bulut kullanılsın mı diye. Kaldık böyle
Ses efektlerinde sorun vardı o giderildi, isterseniz yeni romu yüklemeyebilirsiniz.Sasha' Alıntı:Asderdd' Alıntı:Dirac (Ses ayarları) sorunu giderilmiştir.
Yeni link ilk mesaja eklendi.
Rom için teşekkürler emeğinize sağlık ..
Sorun neydi acaba? Romu yeni kurdumda eski linkten indirmiştim. Çok büyük bir sorun değilse tekrardan kurulum yapmak istemiyorum. Teşekkürler..
Wincers' Alıntı:TheHeroeS' Alıntı:Wincers' Alıntı:Miui ya nasıl 3g aktiflestirme yaptın çok merak ettim özel mesajda atılmıyor
Dual sim control diye bi uygulama var ordan network sekmesine gecin 2. Sim icin 3G'yi aktif edin teli yeniden baslatin
Demek istediğim o değil başka sürümlerde aynı programla yapamıyorsun miui de sisteme farklı dosya mi ekleyip destekledi 3g yi onu soruyorum
3g geçiş desteği bir çok yerde smali düzenlemesi yapılarak sağlandı.
Bazi arkadaslar miui 3g destegini kaldirdi calismaz artik diyip ekleyemiyordu roma o kadar bilgileri yok galiba takir takir calisiyor elinize saglik tonlarca duzenlenme girilmis romu inceledim buyuk emek var .