Ayyıldız.rom sorunsuz ama play store dan brawl stars ı indiridiğimde uygulama play store dan yüklenmemiştir diyor.ve bu sorun diğer uygulamapr içinde geçerli.Gapps hatalı herhalde ayyıldız.rom da gapps ı opengapps olarak değiştirirmisin
Merhaba. Sanırım artık e-tab5 ile pek uğraşan kalmadı. Forumda kırık olan linkler uzun süredir yenilenmiyor.Ayyıldız.rom sorunsuz ama play store dan brawl stars ı indiridiğimde uygulama play store dan yüklenmemiştir diyor.ve bu sorun diğer uygulamapr içinde geçerli.Gapps hatalı herhalde ayyıldız.rom da gapps ı opengapps olarak değiştirirmisin
Farklı bir Gapps paketiyle denedim fakat sonuç aynı. Daha önce farklı bir rom yüklediğimde oyunu yüklemiştim ve açılmıştı ama hangi rom hatırlamıyorum.Ayyıldız.rom sorunsuz ama play store dan brawl stars ı indiridiğimde uygulama play store dan yüklenmemiştir diyor.ve bu sorun diğer uygulamapr içinde geçerli.Gapps hatalı herhalde ayyıldız.rom da gapps ı opengapps olarak değiştirirmisin
Zamanında araştırmıştım pubg mobile yükleyebilmek için ama hiçbir şey bulamamıştım. Bana mümkün değil gibi geliyor. Kaldı ki böyle bir yükseltme yapılabilir bile tablette bulunan GPU nun bu yükü kaldırabilmesi mümkün değil. OpenGL sürümleri sadece belirli gpu-cpu modellerine göre geliştiriliyor.Ama acaba yazılım yöntemiyle yada forumdaki romlara opengl 3 ü yazılımsal larak yükleyebilme ihtimali var mı hocam
Otomatik düzeltme yapılabilir olarak düzeltmiş. "Böyle bir yükseltme yapılabilse bile" olacak. Forumda mesajları düzenleme yok sanırım yeni mesaj yazmak zorunda kalıyorum.Zamanında araştırmıştım pubg mobile yükleyebilmek için ama hiçbir şey bulamamıştım. Bana mümkün değil gibi geliyor. Kaldı ki böyle bir yükseltme yapılabilir bile tablette bulunan GPU nun bu yükü kaldırabilmesi mümkün değil. OpenGL sürümleri sadece belirli gpu-cpu modellerine göre geliştiriliyor.
Bu konuda bir şey söyleyemeyeceğim. Rom bana ait değil. Ancak kaynağınızı ve linkleri belirttikten sonra sorun olmaz diye düşünüyorum. Bir video iyi olur açıkçasıKonunun linkini ve indirme linklerini belirtip youtube'de paylabilir miyim? Çünkü insanların bu stabil roma ulaşması lazım. En iyisi bu helal olsun.
Maalesef daha rom portlamayı bile beceremiyorum . Merakım var fakat ne bilgisayarım var ne de böyle bir işe kalkışacak bilgi birikimim. Üstelik o yazılımları bir sürü geliştirici bir araya gelerek yapıyor. Profesyonel bir kişi bile olsanız böyle bir yazılımı değiştirmek uzun zaman alacaktır diye düşünüyorum. Sonuçta OpenGL, Vulkan ve DirectX gibi yazılımlar doğrudan donanımın yazılımla haberleşme şeklini değiştiriyor. Yapılacak ufacık bir hata ciddi kayıplara neden olabilir. Üstelik bu yazılım anakarttaki bir çipin üzerinde mi yoksa işletim sisteminde mi onu da bilmiyorum.E tab 5 in cpu-gpu suna göre geliştirebilir mi eğer öyleyse geliştirebilirmisin
Konuları karıştırmışımBu konuda bir şey söyleyemeyeceğim. Rom bana ait değil. Ancak kaynağınızı ve linkleri belirttikten sonra sorun olmaz diye düşünüyorum. Bir video iyi olur açıkçası
OpenGL 2.0 ve üzeri sürümlerde çalışıyor. E-tab5 lerde Clash of Clans ve Clash Royale açılıyor. Tek sorun, bu tarz oyunları oynarken cihaz o kadar ısınıyor ki adeta sobaya dönüşüyorkykzn rami abi acaba Clash Of Clansın Opengl sürümünü benim için öğrenebilirmisin