umeyir1090
Kayıtlı Üye
Allah razı olsun çok güzel bir rom olmuş elinize sağlık
Bu romu kurarken patchv1 ve patchv2 yi kurmak gerekiyor mu? Yardim edin
Teşekkür ederim. Kurdum. Baya bir güzel.Aynen kardeşim romdan sonra her ikisininde yukleden yapicaksin.(twrp3.0)+ olmak kaydiyla
İşlemci PUBG Mobile oyununu desteklemediğinden açılmıyor. İstersen APK olarak kur yine de çalışmaz.Abi Ben Pubg Mobile İçin Yaptim ama yine cihazınız Sürümüyle uyumlu değil hatası veriyor yardım etsen ne olur abi rom 'ok super eline sağlık yardım et abi
kolay gelsin...romun görünüşü ve stabilliği çok cazip geldi :emoji_grinning: bende kurdum şimdi cyanogenmod boot animation 'da kaldı sildim yükledim yine aynı şuan twrp data ya bağlanamıyo birazdan internet kafeye gidip stock rom atıcam bilgisayar tam bozulacak zamanı buldu
Merhaba. Cihazınıza TWRP kurun. Ardından ana konudaki işlemleri uygulayın.arkadaşlar bu romu nasıl yükleyebilirim? rehber tarzı bir başlık var mı bununla ilgili? daha önce hiç rom veya root atmadım. yardımcı olabilir misiniz
Teşekkür ederim zor da olsa hallettim fakat rom pek hoşuma gitmedi biraz yavaştı bende RR Remix 'e geri döndüm android 7.1.2 yazısını görmek hoşuma gidiyokolay gelsin...