sinanyayli
Kayıtlı Üye
3.0.2-4 by Asderdd
İşlemleri harfiyen yaptıysanız açılması lazım imkansız açılmama ihtimali yok.3.0.2-4 by Asderdd
her türlü deneyebilirsiniz belki sıkıntılı indirme olmuştur.unmount of /system failed; no such volume
Bence system tiki kaldırmam işe yaramıyor sanırım.
Romu yeniden kurun bu hatanın uygulama ile alakası olabilir porttan değil.Rom oldukça iyi randrom reboottan dolayı mm den vazgeçmiştim buna geçtim yoktu bunda ancak tableti elime alıyorum bir uygulama açıyorum 1dk donuyor sonra sistem arayüzü yeniden başlatılıyor sonra tarayıcıdan liveadexchanger diye bir site açılıyor biraz araştırdım virüs sanırım ne yapmalıyım
Benle alakalı değil. Bazi kisilerde oluyor galiba bu. Stock roma dön asderdd in hazirladigi kalibrasyon araciyla kalibre et sonra at romu.Dokunmatik arada işlemiyor klavyede klavye tuşlarına tıklıyorum işlemiyor nedeni nedir? stock romda böyle bir sorun yoktu
Tesekkurler son kıvranışlarımız.Elinize sağlık :emoji_slight_smile: Cyanogen her ne kadar öldüyse de böyle cihazlara hayat vermeye devam ediyor :emoji_slight_smile:
TesekkurlerEmek için sağol. Güzel rom. Harici flash bellek kullanarak ve her seyi wipe yaparak kurdum. Hiç bir problemle karşılaşmadım. Ses canavar gibi çıkıyor. Youtube, ses kayıt vs çalışmayan bir şey de yok.