İsmail Eren
Kayıtlı Üye
Size forum dışından ulaşabileceğim bir yer var mı? İstemezseniz pek tabii anlarımKadir Ayyıldız
Size forum dışından ulaşabileceğim bir yer var mı? İstemezseniz pek tabii anlarımKadir Ayyıldız
Fc nedir? Forum chat mi?Ayyıldız a fc üzerinden iletişim kurabilirsin
Fc nedir? Forum chat mi?
Hocam ben bulamadim ama yardımcı olabilmeniz mümkün müdür?Sosyal medya
Bu romu kullanmayı çok istiyorum. Yardımcı olursanız çok mutlu olurumSosyal medya
Peki bu sürümü yapan kişiye soramaz mıyız...? (Yorumlara çok bakmadım arada yazmış olabilirsiniz ama genede soriyim dedimbende istiyorum ama hayatta her şey olmuyor
Sorabilirsiniz ama cevap vereceğini sanmam çünkü konu taa Hititlerin zamanına dayanıyor .Cevap vereceğini sanman.Peki bu sürümü yapan kişiye soramaz mıyız...? (Yorumlara çok bakmadım arada yazmış olabilirsiniz ama genede soriyim dedim
Bu tabletlerin dağıtıldığı neslin yarısı evlendi ben tabi hâlâ uğraşıyorum okuyorum daSorabilirsiniz ama cevap vereceğini sanmam çünkü konu taa Hititlerin zamanına dayanıyor .Cevap vereceğini sanman.
Bir de bana wifi kopmayan hızlı, APK kurunca durduruldu hatası vermeyen bir rom önerir misinSorabilirsiniz ama cevap vereceğini sanmam çünkü konu taa Hititlerin zamanına dayanıyor .Cevap vereceğini sanman.
[font=Arial, sans-serif] [size=x-large]BlissPop 6.0.1[/font][/size]
[img=300x300]https://1.bp.blogspot.com/-kYwHeug9...m.blissroms.moelle.deepdarknesscm12.png[/img]
Rom Hakkında:
-Android 6.0
-Stabildir.
-CM 13 tabanlıdır.
DİPNOT:
SON UYGULAMALAR İÇİN: BLİSS SETTİNGS/ TUŞLAR/ MENÜ TUŞU/ KISA BASILDIĞINDA İŞLEV/ SON UYGULAMALAR` I SEÇİN.
NOT: Çaldı Diyenlere Hakkım Helal Değildir.
Ekran Görüntüleri
[img=600x375]http://i.hizliresim.com/WbARr8.png[/img]
[img=600x375]http://i.hizliresim.com/LQ70EV.png[/img]
[img=600x375]http://i.hizliresim.com/mEjZ1Y.png[/img]
Hatalar
[size=large]-VPN( SADECE PSİPHON HATALI.)[/size]
-VİDEO KAMERA 720P VİDEO ÇEKİNİZ.( KAMERAYA GİRİN AYARLARDAN ÇÖZÜNÜRLÜK VE KALİTEYE TIKLAYIN. ARKA KAMERA VİDEOYA TIKLAYIN. HD 720P´ Yİ SEÇİN.
Linkler:
[size=x-large]Rom: BlissPopRom Stabil ( Yeni linktir....)[/size]
PlayStore Paketi: GAPPSThe Open GApps Project
Ses Güncellemesi(İsteyen Kursun Şiddetle öneririm.): Ses PatchMEGA
Kurulumu:
-TWRP 3.0 Ve Üzeri Olması Gerekir.
-[font=Roboto, sans-serif][size=xx-large][size=x-large]TWRP' Ye Girin Temizlik/Gelişmiş Temizlik Bölümünden[/font][/size][/size]
[font=Roboto, sans-serif][size=xx-large][size=x-large]Sistem-Dalvik-Önbellek-Veri` Yi Seçip Alttaki Çubuğu Kaydırın.[/font][/size][/size]
[font=Roboto, sans-serif]-Yukarıdaki İşlemi Yaptıktan Sonra Geri Dönüp TWRP` Den [/font]
[size=xx-large][size=x-large]Bağla(Mount)` Ya Girin Ve Sonra system` in Yanındaki Tiki Kaldırın.[/size][/size]
-Geri Dönüp Yükle(İnstall)` Den Verdiğim ROM` Un zip Dosyasını Seçip Flashlayın.
-ROM` u Yükledikten Sonra Aynı Şekilde Yükle(İnstall) Diyerek Ses Patch(Muhakkak Kurun Harika Bir Şey) Paketinide Flashlayabilirsiniz.
HATA BULURSANIZ.YORUMA BİLDİRİN.
-Android 6.0.1 Marshmallow dur
-Tam Stabil bir romdur
-wipe data
-wipe cache
-wipe dalvik
-format system
-install zip
-VPN hatalıdır.
Rom: MEGA
Gapps: The Open GApps Project
-Android 6.0.1 Marshmallow.
-AOSP tabanlıdır.
-Baya Hızlı Bir ROM` Dur.(AOSP TABANLI ROMLARI BİLİYORSUNUZ ZATEN.)
-Camera ve Video Kamera Stabildir.
- Rom` da İki Adet Launcher Bulunmaktadır.
- Müzik Uygulaması Eklendi.
-Uygulama Sayısı Azdır.
[img=600x376]http://i.hizliresim.com/nEENVl.png[/img]
ROM: SAOSP-E-TAB 5 PORT ROM[/hide]
ROOT: SuperSU[/hide]
GAPPS: GAPPS[/hide]
FİX(YÜKLEYİN): SANAL FİX[/hide]
SES YÜKSELTME PATCH: SES PATCH[/hide]
-TWRP' Ye Girin Temizlik/Gelişmiş Temizlik Bölümünden.
Sistem-Dalvik-Önbellek-Veri` Yi Seçip Alttaki Çubuğu Kaydırın.
-Yukarıdaki İşlemi Yaptıktan Sonra Geri Dönüp TWRP` Den
Bağla(Mount)` Ya Girin Ve Sonra system` in Yanındaki Tiki Kaldırın.
-Geri Dönüp Yükle(İnstall)` Den Verdiğim ROM` Un zip Dosyasını Seçip Flashlayın.
-ROM` u Yükledikten Sonra Aynı Şekilde Yükle(İnstall) Diyerek GAPPS, SuperSU Ve Ses Patch(Muhakkak Kurun Harika Bir Şey) Paketinide Flashlayabilirsiniz.
Hata bulursanız Yoruma Yazın.
Selamun Aleykum Arkadaşlar Bugün Size Bayrama Özel :emoji_grinning: Yeni Cm13 Tabanlı STABİL ResurRectionReMiX V.5.7.3 Güncellenmiş Romu Paylaşacağım.
- CyanogenMod 13 Tabanlıdır.
- Saf Bir Arayüze Sahip` Tir.
- İki Adet Tarayıcı Vardır.
- Romu kuruken Gapps Fixinide kurun yoksa Google Hizmetleri sorun çıkarır.
- Root Erişimi Mevcuttur.(Ayarlardan SuperSU` Dan Girebilirsiniz)
- Multi-Window Özelliği Mevcuttur.(Aynı Anda 2-4 Uygulama Yan yana Açılabilir.)
- Kamera Ve Video Kamera Sorunsuz` Dur.
- ROM Derleyen Kişilerce Düzenlenmiştir.( Bir Sürü Uygulama Filan Eklenmiş.) Ben Sadece Portladım.
- İnanılmaz Hızlıdır. Stock ROM` Dan 1000 Kat Filan Hızlıdır. Fazla Değil. :emoji_grinning:
- ROM`a Ses Patch Entegre Edilmiştir. Ses Çok Yüksek Çıkıyor.
-----------------------------------------------------------------------------------------
- ROM` Da Beyaz Ekran Sorunu Asla Yoktur.(Diğer Romlarımızda da Yoktur.)
- CM13 Tabanlı Olduğu İçin Play Store` Den Tema İndirebilirsiniz.
- Kişiselleştirme` den Özelliklerini Etkinleştirebilirsiniz.
Uyarılar VE Öneriler:
- İlk Açıldığında Kurulum Sihirbazını Geçtikten Sonra Bir Kere Yeniden Başlat deyin. Daha Sağlıklı Olur. Bunu Diğer CM13 Tabanlı ROM` Larda da Deniyebilirsiniz.
- Psiphon tarayıcı modunda kullanabilirsiniz.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Menü Tuşu(Son Uygulamalar):
- Ayarlar/Kişiselleştirme/Tuş Kontrolleri/Menü Tuşu Yazan Yerin Altında Kısa Basıldığında İşlev` e Tıklayın Ve Son Uygulamaları Seçin.
VİDEO
ROM: Stabil Güncellenmiş Rr v5.7.3 r61
GAPPS FİX PAKETİ: Gapps_FC_Fix
Arkadaşlar buraya tıklayarak youtube kanalına abone olursanız müteşekkir olurum...
-TWRP' Ye Girin Temizlik/Gelişmiş Temizlik Bölümünden.
Sistem-Dalvik-Önbellek-Veri` Yi Seçip Alttaki Çubuğu Kaydırın.
-Yukarıdaki İşlemi Yaptıktan Sonra Geri Dönüp TWRP` Den
Bağla(Mount)` Ya Girin Ve Sonra system` in Yanındaki Tiki Kaldırın.
-Geri Dönüp Yükle(İnstall)` Den Verdiğim ROM` Un zip Dosyasını Seçip Flashlayın
-ROM` u Yükledikten Sonra Aynı Şekilde Yükle(İnstall) Diyerek Gapps Fix Paketinide Flashlayabilirsiniz.
AOSP Extended Cydevs Farkıyla
HATALAR
- Kamera çalışıyor ancak tuhaflık mümkün-
Kurulum için gerekenler:
- TWRP 3.1.0
- Rom ve Gapps paketini cihazınıza atın
- TWRP recoveryi açın.Gelen ekranda select language bölümünden türkçeyi seçip alttaki oku kaydırın
- Temizle > Gelişmiş Temizlik > "Dalvik/ART Önbelleği, Sistem, Veri, Önbellek" bölümlerini tikleyip alttaki oku kaydırın.
- Daha sonra ana ekrandan "Yükle"ye girip rom zipinizi seçin ve alttaki oku kaydırın, işlem bittiğinde isteğinize bağlı olarak root'u rom gibi flashlayabilir yada sistemi yeniden başlat diyip direkt roma geçebilirsiniz.
7
AEX YENİ
MEGA
MEGA provides free cloud storage with convenient and powerful always-on privacy. Claim your free 20GB nowmega.nz
addon-su (14.1/arm)
LineageOS Downloads
download.lineageos.org
BeanGAPPS 7.1
[ORIGINAL][V13][UNIVERSAL][MOD]Ultimate Performance-Blazing Fast Speed On The Go!
Atomic OS Aosp Tabanlıdır.
Stabildir.
Substarum tema desteği vardır.(tema yükleyebilirsiniz)
HATALAR
Kamera.Hata bulursanız yorumlara yazın
ŞARJDA KULLANIRKEN ŞARJ ETMİYOR.O YÜZDEN ŞARJ ETTİKTEN SONRA KULLANIN
ROM:Google Drive'la Tanışın – Tüm dosyalarınız için tek bir yer.
Gapps:Google Drive'la Tanışın – Tüm dosyalarınız için tek bir yer
Bu romlar işini görür.
Açıklama ;
Google in yayınlamış olduğu AOSP 7.1 üzerine inşa edilen JDCT-AOSP romudur.
Stock android 7.1
Çöp uygulamalar yoktur.
Hızlıdır Kasmalar Yoktur, Şarj Süresi İyidir Ve Aşırı Ram Yemez.
Yükleme Talimatı ;
Cihazı Recovery Modunda Başlatıyoruz.
Sistem/ Cache/ Dalvik/ Veri Bölümlerini Seçip Formatlıyoruz.
Mount (Bağla) Bölümüne Girip Sistem Tikini Kaldırıyoruz
Ve Install Sekmesine Tıklayarak Romu, Gapps Paketini SuperSU Zipini, ve fixi Flaşlayarak Cihazınızı Başlatabilirsiniz,
ÖNEMLİ:
Fixi kurduktan sonra romu başlatın hicbir wifiye bağlanmadan direk atlayin herşeyi
sonrasında play store a girin hata verecektir yeniden başlatın cihazı artık sorunsuzdur.
İNDİR ;
GAPPS[ARM / 7.1 / Pico]
SUPERSU
FIX
[hide]ROM[/hide]
Ekran Görüntüleri;
BlissPop hariç hepsıini denedim :/ bide cm13 rom portlamayı öğretiyordu ayyıldız ama bazı linkler ve viedo çalışmıyor eğer herşeyhatasız olsaydı kendi romumu yapım adını KMG yapardım (adı niye böyle sormauzun hikaye)Bu romlar işini görür.