Evilsocket
Kayıtlı Üye
Silinebilir
Son düzenleme:
Değiştirebilirsiniz. Öncelikle qcn dosyasını seçip IMEI 1 i degistirip kaydeder. Daha sonra kaydettiğiniz dosyayı seçip IMEI 2 yi değiştirip kaydedersiniz.Güzel ancak çift hatlı telefonlar için çift imei girmek lazım onu yapamayız bununla degilmi
Xiaomi Mi Mix 2 de deneyecem bayram tatilinden sonra geri dönüş yaparim. Olup olmadigina dair.
Paylaşım için teşekkürler.
İyi forumlar.
Mi 8 için İmei yazmayı başaran olmadı daha beklemeniz gerek.mi 8 de çalışır mı?
Merhaba,
Python programlama öğrenirken IMEI tamir programına ihtiyaç olduğunu gördüm. Böyle bir program yazdım umarım işinizi görür.
Dikkat: IMEI Tamiri sırasında oluşabilecek sorunlardan ve herhangi bir illegal kullanımdan tamamen kullanıcı sorumludur.
Açıklama: Programın görevi birçok Snapdragon işlemcili telefonun qpst yedek dosyasını (xqcn dosyası) kolay bir şekilde manipüle etmeye yarar. Kısaca sizi Hex Editor ve IMEI Converter programlarının zahmetinden kurtarır.
Kullanım: QPST ile yedek alındıktan sonra programdan qcn veya xqcn dosyası seçilir eski imei ve yazılmak istenen yeni imei programa girilir. Daha sonra oluşan yeni qcn veya xqcn dosyası QPST aracılığı ile telefon geri yüklenir.
Not: İndirmek Mirai.GUI.exe yazısı üzerine tıklamanız yeterlidir.
Evet hocam tüm imei işlemlerinde telefonun root olması ve bootloader kilidinin açık olması gerekir. Restore da sıkıntı olduğuna göre muhtemelen gerekli partitionları temizlemiyorsunuz. ADB ile cihaza bağlanıp gerekli partitionları temizlendiğizden emin misiniz? Ayrıca şu anki miui sürümünüz nedir?Hocam bunu kullanabilmemiz için booatloader açık olması gerekiryor mu ve root gerekiyor mu? bootloaderi kapalı redmi 4 için yapıyorum restorede de sorun olmuyor complete yazıyor fakat imei değişmiyor. Bilgi verir misiniz?