quaerella' Alıntı:kardeşim ozaman sonucu soket'e bağlıyorum servise vermedim bi abime verdim burda o yapmıştı 20 tl ye herşey iyi çok şükürde işte şarj cok sıkıntı ya senin başka bi ekliyceğin varmı bunun üstüne
BlackPearl' Alıntı:quaerella' Alıntı:kardeşim ozaman sonucu soket'e bağlıyorum servise vermedim bi abime verdim burda o yapmıştı 20 tl ye herşey iyi çok şükürde işte şarj cok sıkıntı ya senin başka bi ekliyceğin varmı bunun üstüne
Ornegin benim telefonumda da problem var sarj tutuyor 15-16 saat fakat %20'ye geldiginde aniden dusuyor saniyede bir sarj dusuyor gibi oluyor. Ben bunu bataryaya bagladim servise gonderdim bi sonuc elde edemedim. Batarya degisimi deneyin.
DenniZ' Alıntı:abi benim telefonda bu yaz şaröj sorunu vardı 40 a gelince saniyeler içinde azalıyordu calibration uygulamalarını denedim olmadı root vardı stok rom attım i samsung garantiye verdim yeni batarya verdiler birde yazılım yüklemişler şimdi sorun yok kullandığım romdan dolayı 5 e düşünve azalıyor sorun bataryadan olabilir
kaniboz' Alıntı:DenniZ' Alıntı:abi benim telefonda bu yaz şaröj sorunu vardı 40 a gelince saniyeler içinde azalıyordu calibration uygulamalarını denedim olmadı root vardı stok rom attım i samsung garantiye verdim yeni batarya verdiler birde yazılım yüklemişler şimdi sorun yok kullandığım romdan dolayı 5 e düşünve azalıyor sorun bataryadan olabilir
telefonu g3 şarj aletiyle şarj ettim bi süre bu yüzden pil zarar görmüş olabilirmi ve yeni pil alsam sıkıntı çözülürmü acaba
BlackPearl' Alıntı:Bi rom kurarsaniz o rom ustune tweak kurulur yani komple cihaza kurmaz sadece roma isler