Romu kurmaya çalışırken uptade aborted hatası veriyor napmam lazım ?
O Oktay Demir Kayıtlı Üye 8 Kas 2015 #21 Romu kurmaya çalışırken uptade aborted hatası veriyor napmam lazım ?
A Atakan58 8 Kas 2015 #22 Oktay Demir' Alıntı: Romu kurmaya çalışırken uptade aborted hatası veriyor napmam lazım ? Genişletmek için tıkla ... Romu Twrp recovery üzerinden kurun. Wipe işlemlerini yapın. Romun düzgün indiğinden emin olun.
Oktay Demir' Alıntı: Romu kurmaya çalışırken uptade aborted hatası veriyor napmam lazım ? Genişletmek için tıkla ... Romu Twrp recovery üzerinden kurun. Wipe işlemlerini yapın. Romun düzgün indiğinden emin olun.
M MrFenerist Kayıtlı Üye 11 Ara 2015 #23 2-3 kez kurdum ama nafile google play hata veriyor. Bahsettiğiniz libleri verebilir misiniz ? Ayrıca 3g sorununuda çözümünü söyler misiniz ? Üstteki çözüm olmadı.
2-3 kez kurdum ama nafile google play hata veriyor. Bahsettiğiniz libleri verebilir misiniz ? Ayrıca 3g sorununuda çözümünü söyler misiniz ? Üstteki çözüm olmadı.
B Buse_161999 Kayıtlı Üye 13 Ara 2015 #24 Bu romu kurarken teledonun hafızası silinir mi? Revovery moda nasıl giriyoruz?
M Muti1903bjk Kayıtlı Üye 9 Ocak 2016 #27 Kardeş bu Nasil Rom Ne Google A Baglaniyor Google Playe Giriliyor Ne Apk Birsey Yukleniyor ? Mal Gibi Kaldim Ortada ?
Kardeş bu Nasil Rom Ne Google A Baglaniyor Google Playe Giriliyor Ne Apk Birsey Yukleniyor ? Mal Gibi Kaldim Ortada ?
K kemalbagi Kayıtlı Üye 17 Ocak 2016 #30 hocam ben recovery yi yapamadım. Cwm yada twrp recovery yi nasıl yukleyecegiz.
M Muti1903bjk Kayıtlı Üye 21 Ocak 2016 #31 Bu romda google olay hesabına giremiyorum apkda kurmuyorum neden
R Ravni6 Kayıtlı Üye 1 Mar 2016 #36 Cvp: RE: Samsung Galaxy S6 Rom for GM Discovery Air Frozen' Alıntı: Eline sağlık Genişletmek için tıkla ... Frozen bana dts'li gm discovery müzik apk sini atarmısın dili farketmez rom yükledim ama şimdi gitti müzikçalarım Link at yeter lütfen 2 aydır bunu arıyorum
Cvp: RE: Samsung Galaxy S6 Rom for GM Discovery Air Frozen' Alıntı: Eline sağlık Genişletmek için tıkla ... Frozen bana dts'li gm discovery müzik apk sini atarmısın dili farketmez rom yükledim ama şimdi gitti müzikçalarım Link at yeter lütfen 2 aydır bunu arıyorum
gokhanpvp Kayıtlı Üye 5 Mar 2016 #37 Cvp: Samsung Galaxy S6 Rom for GM Discovery Air hocam bundan general mobile 4g icin yaparmısın lütfen abi coooooook ihtiyacım var lütfen cok ihtiyacım varr
Cvp: Samsung Galaxy S6 Rom for GM Discovery Air hocam bundan general mobile 4g icin yaparmısın lütfen abi coooooook ihtiyacım var lütfen cok ihtiyacım varr