sorun resimdedir arkadaşlar acil download moda giriyor diğerine girmiyor bu hata oluyor
SERH@T22 Aktif Üye 26 Şub 2016 #1 sorun resimdedir arkadaşlar acil download moda giriyor diğerine girmiyor bu hata oluyor
SERH@T22 Aktif Üye 26 Şub 2016 #3 Sorun resimde odinden yüklesemde olmuyor cWm recovery yok girdiğimde bu hatayla karsilasiyorum
Usmonov Rustam Kayıtlı Üye 26 Şub 2016 #4 değiştirmek EMMC veya Service rom [font='Open Sans', sans-serif] yükle[/font]
TigerKHaN Administrator 26 Şub 2016 #5 Cvp: RE: S4 mini açılışta kaliyor SERH@T22' Alıntı: Sorun resimde odinden yüklesemde olmuyor cWm recovery yok girdiğimde bu hatayla karsilasiyorum Genişletmek için tıkla ... Serhat.Cihazin driverleri pc ye kurdun mu. Odin ile bagladiginda cihazi taniyor mu. com olan satir aktif oluyor mu.
Cvp: RE: S4 mini açılışta kaliyor SERH@T22' Alıntı: Sorun resimde odinden yüklesemde olmuyor cWm recovery yok girdiğimde bu hatayla karsilasiyorum Genişletmek için tıkla ... Serhat.Cihazin driverleri pc ye kurdun mu. Odin ile bagladiginda cihazi taniyor mu. com olan satir aktif oluyor mu.
SERH@T22 Aktif Üye 26 Şub 2016 #6 Evet hepsi oluyor serdar Sammobileden orjinal romunu yukledim Bilgiayar tanıyor odinde tanıyor ilginc
Evet hepsi oluyor serdar Sammobileden orjinal romunu yukledim Bilgiayar tanıyor odinde tanıyor ilginc