Wes' Alıntı:Açmış olduğunuz konunun başlığı forum kurallarını aykırıdır. Lütfen düzenleyiniz.
menkorli' Alıntı:Wes' Alıntı:Açmış olduğunuz konunun başlığı forum kurallarını aykırıdır. Lütfen düzenleyiniz.
Admin nasıl değiştiriliyor yardımcı olurmusun?
menkorli' Alıntı:rom attım sonra tekrar root ladım fakat tablet açıldı root tespit edildi dedi ve kapanıp açılıyor
mrlndgn' Alıntı:Kardes rootluysa sıkinti yok. İster twrp den ister root erisimi olan bir dosya yoneticisinden uygulamayi bul ve sil. Muhtemelen system/app tadir. Duzelmezse yine sildikten sonra wipe yap.
menkorli' Alıntı:rom attım sonra tekrar root ladım fakat tablet açıldı root tespit edildi dedi ve kapanıp açılıyor
Twrp yuklu mu
mrlndgn' Alıntı:Kiuriumsali cihaz yoneticisini sonradan mi yukledin yoksa basindan beri yuklumudu?
Nurullaah18' Alıntı:Crack dosyasını yüklediğine eminmisin?Twrp yüklemiş,Crack ve Gapss"ları yüklememiş olabilirsin
Adam işi çözmüş eyv bro.Bugün başıma geldi :emoji_slight_smile: Tablete E tab 5 modding bölümünden stock rom kur.Daha sonra twrp kurup tableti ses artırma+powerdan aç.Advanced>ABD Sileboarda basarak bilgisayara bağla.Gaps ve crack pakedini bilgisayardan atıp install zipden yükle reboot>system işlem tamam :emoji_slight_smile: