ottoman2023
Kayıtlı Üye
Link yok bulamadım
ilk defa duyuyorum twrp de ekran görüntüsü alıp ekleyinabi please suplly your toll version diye başlayan bi şey geliyor downloda basıyorum dediğin şekilde telefonu takıyorum böyle diyor ne yapmalıyım daha TWRP de veriyor bu hatayı
[doublepost=1512046779,1512018158][/doublepost]Please supply your tool version, GUI screen shot, and tool logs when you encounter trouble withilk defa duyuyorum twrp de ekran görüntüsü alıp ekleyin
şunu yeniden belirteyim konudaki ROM Lolipop Tabanlıdır Kitkat tabanlı romlardayken bu romu yükleyemezsiniz .
[doublepost=1512046779,1512018158][/doublepost]Please supply your tool version, GUI screen shot, and tool logs when you encounter trouble with
the latest tool.
How to obtain the tool logs?
1. Run the tool;
2. Press Ctrl+Alt+t (Tool Title Hint: Runtime Trace Mode);
3.[Menu]Help-[SubMenu]Open logs folder.
BROM ERROR: S_CHKSUM_ERROR (1041)
[HINT]:
abi downloada basınca gelen pencerede bu yazıyor telefon şu an zaten lollipop rom bu sorunu çözebilirmiyiz ya da başka bir yolu varmıdır TWRP nin
Konudaki romu yüklemek için öncelikle stock lollipop rom yuklemeniz gerekiyor , system bölümü ufak olduğu için yükleme tamamlanamiyor.yüklemeyi başlatıyom sonra sistem yetkileri veriliyor diyor öyle kalıyor ne yapacam lütfen yardım edin.
Bu romu kurmak için Amigo Os Stock Lollipop Kurmak zorundasınızArkadaşlar bu romu kurmak için HTC romunu kurmak zorunlumu, yoksa direk bunu kursam sıkıntı çıkarmı.
Lollipop tabanlı bir rom ise direk geçebilirsinŞu anda telefonda android 5 var direk kursam olurmu yoksa HTC mi yüklemem şart.