Quluqulu' Alıntı:Benim her rom yukleyisimde imei gidiyo bi cozumu var mi
Orochi™' Alıntı:Quluqulu' Alıntı:Benim her rom yukleyisimde imei gidiyo bi cozumu var mi
Forumda Kalıcı imei yazma yontemlerini denedinmi ?
xcoilover44' Alıntı:Wipe işlemlerini yaptıktan sonra geri dönüyorum install a dokunuyorum fakat klasör seçeceğim sırada twrp kendini yeniden başlatıyor ve sürekli olarak gerçekleşiyor romu flashlayamıyorum?
qww' Alıntı:vpn calismıyor
eses0606' Alıntı:iyi günler hafıza kartı sorunu hafıza kartını dk goruyor ve gıdıyor neden olabılır yardım
Orochi™' Alıntı:farklı hafıza kartlarında aynı hatayı yaşıyorsan cihazının kart soketinde bi problem vardır stock rom atıp servise vermen gerekiyor
ReadyGreece' Alıntı:Orochi™' Alıntı:farklı hafıza kartlarında aynı hatayı yaşıyorsan cihazının kart soketinde bi problem vardır stock rom atıp servise vermen gerekiyor
Siz hangi romu kullaniyorsunuz hocam ? (Sebebini de söyleyin lütfen )
Orochi™' Alıntı:ReadyGreece' Alıntı:Orochi™' Alıntı:farklı hafıza kartlarında aynı hatayı yaşıyorsan cihazının kart soketinde bi problem vardır stock rom atıp servise vermen gerekiyor
bu romu kullanıyorum Hıza Onem veriyorum sonuçta hangi rom olursa olsun cihazı günlük şarj ediyoruz
ReadyGreece' Alıntı:Orochi™' Alıntı:ReadyGreece' Alıntı:Orochi™' Alıntı:farklı hafıza kartlarında aynı hatayı yaşıyorsan cihazının kart soketinde bi problem vardır stock rom atıp servise vermen gerekiyor
bu romu kullanıyorum Hıza Onem veriyorum sonuçta hangi rom olursa olsun cihazı günlük şarj ediyoruz
4 4.5 saat ekran suresi aliyorum demissiniz bende maks 2 saat oluyor
angellman' Alıntı:can i install this rom on my dg310?
sry i can speak turkish i'm from algeria
help me please