mamier123' Alıntı:@"Orochi™" bu romumu önerirsiniz yoksa kitkat miuı 7 stable yimi ?
Muhammed Ali Akkaş' Alıntı:@"orochi" hi kardeş bu romu kurdumda birisi beni aradiginda kendi kendine açıyor ne yapmalıyım yardım edermisiniz
Muhammed Ali Akkaş' Alıntı:Peki kardeşte bi kac eksik var rimda görüntülü konuşma gibi nasıl çözebiliriz bu sorunu
Peki kardeşte bi kac eksik var romda görüntülü konuşma gibi nasıl çözebiliriz bu sorunu @"orochi"
mehmettokgoz' Alıntı:Hocam romu yükledim kullanıyorum fakat stock romdada aynı sıkıntıyı yapıyordu ara sıra internet kullanımı sebebiyle para kesiyor 2-3 gündür 2 lirayı buldu uzun süreli kullanamıyorum ne yapmalıyım? @"Orochi™"
ro.gn.oversea.salestrack.gi=yes
ro.gn.oversea.brand.salestracka=00919873991639
ro.gn.oversea.brand.salestrackb=00919880938662
ro.gn.oversea.salestrack.gi=no
ro.gn.oversea.brand.salestracka=
ro.gn.oversea.brand.salestrackb=
Orochi™' Alıntı:Android SMS uygulamasını devre dışı bırakırsınız Sms Alamazsınız , atamazsınız.
PoleStar' Alıntı:Alttaki linkten konunun en altında ücretli sms sorununun çözümü bulunmaktadr
http://forum.turkdevs.com/konu-discovery-2-mini-orjinal-lollipop-stock-rom.html
Kısaca Şu Şekilde:
ücretli Sms Sorunun çözümü by @"Orochi™"
Build.prop Dosyasındaki şu Satırları
Kod:ro.gn.oversea.salestrack.gi=yes ro.gn.oversea.brand.salestracka=00919873991639 ro.gn.oversea.brand.salestrackb=00919880938662
Aşağıdaki gibi değiştirin
Kod:ro.gn.oversea.salestrack.gi=no ro.gn.oversea.brand.salestracka= ro.gn.oversea.brand.salestrackb=
Daha Sonra System/app klasörüne girip
GN_SalesStatistic
GN_SalesTrack_GI isimli klasörleri silip cihazı kapatıp açın.
cakmakm' Alıntı:Orochi™' Alıntı:Android SMS uygulamasını devre dışı bırakırsınız Sms Alamazsınız , atamazsınız.
Devre dışı değil hocam. o an program olarak açık değilse mesaj geliyor ancak bildirim ya da ses gelmiyor. ama bazı numaralara yapıyor. Textra kurdum sorun yok. Teşekkürler.
levafix' Alıntı:Ses ve görüntülü konuşmayı nasıl halledebiliriz?
orjinal Lollipop Romu Sp flashtool ile kurmuşsanız o işlemleri yapmadığınız sürece gionee serverlarına sms atar.Muhammed Ali Akkaş' Alıntı:Kardeş ben faturaliyim bu romu yukledikten sonra kendi kendine SMS atma başladı faturaya yansıtmış he yukarıdaki çözüm demissinizde o kodların sadece ilki var bende diğerleri yok ne yapmalıyım ?
MerhabaMuhammed Ali Akkaş' Alıntı:@"orochi" hi kardeş bu romu kurdumda birisi beni aradiginda kendi kendine açıyor ne yapmalıyım yardım edermisiniz