MadloveR
Administrator
tlhares' Alıntı:maxizagato' Alıntı:Hocam bu romu yükleyebilmek için root gerekli mi
Her rom için gerekli
Root gerekli değil. CWM, TWRP vb.. custom recovery gerekli.
tlhares' Alıntı:maxizagato' Alıntı:Hocam bu romu yükleyebilmek için root gerekli mi
Her rom için gerekli
maxizagato' Alıntı:Arkadaşlar mevcut ROM un yedeğini nasıl alacağım . bilmiyorum yardımcı olursanız.
iturankya' Alıntı:Kullanan varsa acaba whatsapp bildirimlerinde sorun var mı bilgilendirirseniz sevinirim
tlhares' Alıntı:iturankya' Alıntı:Kullanan varsa acaba whatsapp bildirimlerinde sorun var mı bilgilendirirseniz sevinirim
Kullandığım süre boyunca bir sıkıntı yaşamadım ben
iturankya' Alıntı:Kullanan varsa acaba whatsapp bildirimlerinde sorun var mı bilgilendirirseniz sevinirim
[font='Open Sans', sans-serif]DOLBY DIGITAL PLUS PATCH For Gidgat PLUS v1.5+ & Ultimate ve GG ultimate Tabanlı Tüm Romlar için [/font]
[font='Open Sans', sans-serif]Bu mod için Romda Ses Modu Olmaması Gerekir Viper4fx veya Walkman [/font]
[font='Open Sans', sans-serif]CWM den romunuzu Yedekleyip Aşağıdaki Paketi CWM den Hiç bir Sıfırlama Yapmadan Yükleyin[/font]
tarantula842' Alıntı:Merhaba arkadaşlar..
bu romda ekran görüntüsü almayı başaramadım.
önce güç sonra ses kısma tuşuna basıyorum, olmuyor. önce güç sonra ses açma tuşuna basıyorum, yine olmuyor. yardımcı olursanız sevinirim.
tarantula842' Alıntı:Tesekkurler. Ayni anda basinca oluyor ve bir saniye kadar beklemek gerekiyor. Once guc tusuna sonra ses kisma tusuna basmak gibi kolay degil. Her seferinde bir kac kez denemek zorunda kaliyorum.
tarantula842' Alıntı:Başka bi sorun daha var aslında.
Telefon bir kaç kez kendine reset attı.
Her reset atışında masaüstü sayfalarında değişiklikler oluştu.
İlkinde, çoğu uygulama kısa yolunun silindiğini gördüm. Kısayolları tekrar oluşturdum.
İkincide, 3. ve son masaüstünün tamamen kaybolduğunu gördüm. Kısayolları tekrar oluşturdum.
Üçüncüde, 2. masaüstünü 3. masaüstüne kopyalanmış 3.yü de 4e itelemiş ve yine bazı kisayolları silmiş. Bu sefer birşey oluşturmadim.
Çok garip! Romdan memnunum aslında. Bir tek radyomu özlüyorum. Bi de şu sıkıntı olmasaydı iyiydi.
highgen' Alıntı:Merhaba
foruma maxicepten buğra hocanın paylaştığı legend rom beni buralara kadar getirdi
anasayfada paylaştığınız antutu rekorunu egale etmeye hazırım buyrun