Berkant Ayhan Karabudak
Kayıtlı Üye
Beylerbeyi79' Alıntı:Berkant Ayhan Karabudak' Alıntı:4 GB'a uyuyor mu bu ROM?
evet
Gapps gibi şeyler gereklimi? Yoksa içinde play store falan var mı?
Beylerbeyi79' Alıntı:Berkant Ayhan Karabudak' Alıntı:4 GB'a uyuyor mu bu ROM?
evet
Berkant Ayhan Karabudak' Alıntı:Beylerbeyi79' Alıntı:Berkant Ayhan Karabudak' Alıntı:4 GB'a uyuyor mu bu ROM?
evet
Tmp341' Alıntı:pioneer22' Alıntı:telefonumu hiç rootlamadım şuanda 4gb jelly beanda duruyor
bu roomu yuklemek istiyorum fakat bircok işlem yapmam gerekiyormuş sırasıyla neler yapmam gerekiyor yardımcı olacak var mı :uzgun: :uzgun: :uzgun:
1) Root at 4gb jb' uyan
2) custom recovery at
3) recoveryden bu romu yükle.
Her adımın anlatımı ayrı ayrı var sitede. Google'da da bulabilirsin. "discovery jb root" ve "discovery custom recovery" diye aratarak. Rom yükleme bu konunun ilk mesajında yazıyordur.
pioneer22' Alıntı:imei yedeklemeyi ne zaman yapmalıyım :what:
Berkant Ayhan Karabudak' Alıntı:Beylerbeyi79' Alıntı:Berkant Ayhan Karabudak' Alıntı:4 GB'a uyuyor mu bu ROM?
evet
sagopala' Alıntı:freedom çalışıyor
Morfoz' Alıntı:sagopala' Alıntı:freedom çalışıyor
Hangi surum acaba?? Ve apk atman mümkün mü
Oktay Altuntass' Alıntı:bu romda oyunlarda kasmadan ekran videosu çekebilen var mı ?
hellme125' Alıntı:arkadaşlar ben kurudm romu fix felan kurmadım gereklimiydi eski sürüm için die kurmadım bazen uygulamalara ilk girişimde uyg. duruyor
Thorny' Alıntı:cihazı art'a aldım Swiftkey [font='Open Sans', sans-serif]çalışmıyor, program kuruluyor fakat klavye tuşları basmıyor.[/font]
flat_kil' Alıntı:Kurulma adımlarından format system adımını yapmadığım için mi açılış ekranından ilerlemiyor acaba ?