discovery42' Alıntı:Olmuyor. alarm menusundede gozukmuyor, dediginiz klasorlerede attim reboot attim yine olmuyor.
muratxxlarge' Alıntı:discovery42' Alıntı:Olmuyor. alarm menusundede gozukmuyor, dediginiz klasorlerede attim reboot attim yine olmuyor.
ES Dosya Yöneticisini kur.Sorunsuz bir şekilde alarm,whatsapp vs sesini değiştirebiliyorsun.
Teşekkürler işe yaradımuratxxlarge' Alıntı:discovery42' Alıntı:Olmuyor. alarm menusundede gozukmuyor, dediginiz klasorlerede attim reboot attim yine olmuyor.
ES Dosya Yöneticisini kur.Sorunsuz bir şekilde alarm,whatsapp vs sesini değiştirebiliyorsun.
ThsN' Alıntı:Teşekkürler işe yaradı
Tmp341' Alıntı:ThsN' Alıntı:Teşekkürler işe yaradı
Dosyaları sistem yoluna attıktan sonra gerekli izinleri de vermek gerekli yalnız. Bende de gidgat var, 1 kere bile zilleri göstermemezlik yapmadı. İzinleri ayarlamazsan göstermez sadece.
Orochi™' Alıntı:arkadaş sd karttan zil sesi seçmeye çalışıyor .
onun içinde es file explorer gibi dosya yoneticisi gerekir.
NoOfans' Alıntı:Bazı uygulamaları SD karta taşıyamıyorum. SD karta taşı ikonuna tıklanmıyor. nasıl taşıyabilirim? Rom güzel bu arada, teşekkürler.
Tmp341' Alıntı:NoOfans' Alıntı:Bazı uygulamaları SD karta taşıyamıyorum. SD karta taşı ikonuna tıklanmıyor. nasıl taşıyabilirim? Rom güzel bu arada, teşekkürler.
SD Karta taşıma programı ile taşıyabilirsin. Ben gerekirse Titanium backup ile taşıyorum mesela.
pioneer22' Alıntı:telefonumu hiç rootlamadım şuanda 4gb jelly beanda duruyor
bu roomu yuklemek istiyorum fakat bircok işlem yapmam gerekiyormuş sırasıyla neler yapmam gerekiyor yardımcı olacak var mı :uzgun: :uzgun: :uzgun:
Berkant Ayhan Karabudak' Alıntı:4 GB'a uyuyor mu bu ROM?