Arif57
Kayıtlı Üye
Selamünaleyküm arkadaşlar..
Öncelikle cihaz bilgilerini yazayım
General mobile gm 5 plus
Resurrection remix 5.8.0 30/12/2016 sürümü yüklü..
03/01/2017 güncellemesi yayınlandı bilginize..
Soruma geleyim
öncelikle basitinden başlayayım
Rr 5.8.0 a uygun yani android 7.1.1 e uygun xposed varmı
ikincisi rr 5.8.0 a tema motoru olayı ne durumda yani bi çalışma varmı
üçüncüsü rr 5.8.0 daki root olayı 5.7.4 de ki gibi tam yetkili değil galiba en basitinden adaway uygulamasına root izni veremiyor root erişimi yok diyor 574 te böyle bir sorun görmedim...
Gelelim asıl meseleye
rr 5.7.3 ilk kurduğum zamanlar yani ilk sürümü çıktığı zamanlar radyo aktifti ama artık ne ilk sürümünde nede diğer sürümlerinde radyo kullanılamıyor diyor..
Diğer önemli bir sorun ise;
rr 5.7.3 ilk sürüm ikinci sürüm kullandım 3 ay felan 550 uygulama xposed ile sorunsuz..
sonrasında 580a geçtim uygulamaları tekrardan kurdum sorun yok..
Fakat tekrardan 5.7.3 veya 5.7.4 kurduğumda rom temiz halde iken sorun yok fakat uygulamaları 400 adet yüklüyorum yine sorun yok ama mesela diyelim 5.7.4 rom kurulu 400 küsür uygulama yüklü telefonu 30 veya 45dk felan kullanıyorum yoğun kullandığımda restart yapıyor ..
ve bu durum tekrarlanıyor..
romu temiz halde kuruyorum dahiliyi felan biçimlendirip uygulamaları da twrp yedeğinden değil tek tek orjinal haliyle kuruyorum..
önceden sorun yaşamadığım halde neden böyle bir hata ile karşılaşıyorum anlam veremedim..
hatta pcden stock roma dönüp tekrardan twrp kurup öyle denedim sonuç yine aynı...
5.7.4 e dönmemin tek sebebi xposed ,tema ve tam yetki root izni olması..
yoksa geçmek istemem..
değerli geliştirici arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim..
şimdiden teşekkürler :emoji_slight_smile:
Öncelikle cihaz bilgilerini yazayım
General mobile gm 5 plus
Resurrection remix 5.8.0 30/12/2016 sürümü yüklü..
03/01/2017 güncellemesi yayınlandı bilginize..
Soruma geleyim
öncelikle basitinden başlayayım
Rr 5.8.0 a uygun yani android 7.1.1 e uygun xposed varmı
ikincisi rr 5.8.0 a tema motoru olayı ne durumda yani bi çalışma varmı
üçüncüsü rr 5.8.0 daki root olayı 5.7.4 de ki gibi tam yetkili değil galiba en basitinden adaway uygulamasına root izni veremiyor root erişimi yok diyor 574 te böyle bir sorun görmedim...
Gelelim asıl meseleye
rr 5.7.3 ilk kurduğum zamanlar yani ilk sürümü çıktığı zamanlar radyo aktifti ama artık ne ilk sürümünde nede diğer sürümlerinde radyo kullanılamıyor diyor..
Diğer önemli bir sorun ise;
rr 5.7.3 ilk sürüm ikinci sürüm kullandım 3 ay felan 550 uygulama xposed ile sorunsuz..
sonrasında 580a geçtim uygulamaları tekrardan kurdum sorun yok..
Fakat tekrardan 5.7.3 veya 5.7.4 kurduğumda rom temiz halde iken sorun yok fakat uygulamaları 400 adet yüklüyorum yine sorun yok ama mesela diyelim 5.7.4 rom kurulu 400 küsür uygulama yüklü telefonu 30 veya 45dk felan kullanıyorum yoğun kullandığımda restart yapıyor ..
ve bu durum tekrarlanıyor..
romu temiz halde kuruyorum dahiliyi felan biçimlendirip uygulamaları da twrp yedeğinden değil tek tek orjinal haliyle kuruyorum..
önceden sorun yaşamadığım halde neden böyle bir hata ile karşılaşıyorum anlam veremedim..
hatta pcden stock roma dönüp tekrardan twrp kurup öyle denedim sonuç yine aynı...
5.7.4 e dönmemin tek sebebi xposed ,tema ve tam yetki root izni olması..
yoksa geçmek istemem..
değerli geliştirici arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim..
şimdiden teşekkürler :emoji_slight_smile:
Son düzenleme: