Furkankagan
Kayıtlı Üye
Cozum varmi
Yapabildin mi arkadaşım?@"ademola" ben önceden asderdd nin verdiği yöntemle free text editorle wifi mac bluetooth ve seri nosunu girmiştim ama aktifleşmemişdi ama senin yaptığın program farklı acaba onfan mı kaynaklanıyor bi denemek lazım acaba aktifleşecek mi
merhabaKonu' yeniden yoluyla bana açılmıştır, seri no özel yoluyla atarak adreslerinizi gönderebilirsiniz.
Konu' yeniden yoluyla bana açılmıştır, seri no özel üzerinden atarak adreslerinizi gönderebilirsiniz.
okkendi tabletinize ait Maclerini adreslerini biliyormuş, aitmişseniz [USER] e özel mesaj atarak tabletinizin seri numarasını yollayın, wifi ve bt mac adreslerini hesap boyutuna ait bilmiyorsanız [USER] Asderdd[/USER] e özel mesaj atın.
Gerekli dosyalar;
ETAB 5 Öğrenci Stok ROM'u
ETAB 5 Öğretmen Stok ROM
SN Yazarı: GoogleDrive
SN Yazarı: mailru
öğretmenlereba ya mail atarak da mac adreslerini öğrenebilirler.
Stok rom attığımız flashtool gerekli olan usblerini de kuracak bu nedenle yazma işlemi için ayrıca bir sürücü yok
İşlemin özeti şu flashtool ile sn yazar i birlikte yolculuk. Flashtool işlemini bitirmeden hemen SN Writer'ı önce seri noları giriyoruz ve flash araçları bitiriyor SN Writer bitirmeye başlıyor.
videolu anlatım youtube
evetCvp: RE: [REHBER] ETAB5 SeriNo BT - WIFI MAC İşlemleri Süreci | kesin çözüm
ben 15 yaptım oldu kardes
Tşekkürlerkendi tabletinize ait Maclerini adreslerini biliyormuş, aitmişseniz [USER] e özel mesaj atarak tabletinizin seri numarasını yollayın, wifi ve bt mac adreslerini hesap boyutuna ait bilmiyorsanız [USER] Asderdd[/USER] e özel mesaj atın.
Gerekli dosyalar;
ETAB 5 Öğrenci Stok ROM'u
ETAB 5 Öğretmen Stok ROM
SN Yazarı: GoogleDrive
SN Yazarı: mailru
öğretmenlereba ya mail atarak da mac adreslerini öğrenebilirler.
Stok rom attığımız flashtool gerekli olan usblerini de kuracak bu nedenle yazma işlemi için ayrıca bir sürücü yok
İşlemin özeti şu flashtool ile sn yazar i birlikte yolculuk. Flashtool işlemini bitirmeden hemen SN Writer'ı önce seri noları giriyoruz ve flash araçları bitiriyor SN Writer bitirmeye başlıyor.
videolu anlatım youtube
Özelden msj nasıl atılırCvp: RE: [REHBER] ETAB5 SeriNo BT - WIFI MAC İşlemleri Süreci | kesin çözüm
10 tane mesajımız var ancak özel mesaj bölümü göremedim bende gariplik var acaba :yorgun:
Özelden nasıl ulaşcazKonu' yeniden yoluyla bana açılmıştır, seri no özel yoluyla atarak adreslerinizi gönderebilirsiniz.
linklere 2 kez tıkladım. fatura değeri:NS
3 oldu. :NS
video 720p keşke keşke.
@"ademola" Allah Razı olsun Dostum. Sabitteki Konuyu Uygulamada Aktive Olmuyordu. Şimdi Oldu. Çok Sağol.
Teşekkürler nasıl msj atabilirimCvp: RE: [REHBER] ETAB5 SeriNo BT - WIFI MAC Yazdırma işlemi | Kesin çözümü
Özel mesaj yollayabilirsiniz.
Evet 15 yorum yaptım ama msj atamıyorumÖzelden msj nasıl atılır
Özel msj bir türlü atamadım nereden atılıyorÖncelikle tabletinize ait Mac adreslerini biliyor olmalısınız, eğer bilmiyorsanız Asderdd e özel mesaj atarak tabletinizin seri numarasını yollayın, wifi ve bt mac adreslerini hesaplayıp size söyleyebilir.
Gerekli dosyalar;
ETAB 5 Öğrenci Stock ROM
ETAB 5 Öğretmen Stock ROM
SN Writer: GoogleDrive
SN Writer: mailru
öğretmenler eba ya mail atarak da mac adreslerini öğrenebilirler.
Stock rom attığımız flashtool gerekli olan usb driverlarını da kuracak bu yüzden yazma işlemi için ayrıca driver a ihtiyacımız yok
İşlemin özeti şu flashtool ile sn writer i birlikte kullanıyoruz. Flashtool işlemi bitirmeden hemen önce SN Writer i açıp seri noları giriyoruz ve flash tool işini bitirdiğinde SN Writer yazmaya başlıyor.
videolu anlatım youtube
Özel msj atamıyorumCvp: RE: [REHBER] ETAB5 SeriNo BT - WIFI MAC Yazdırma işlemi | Kesin çözümü
Özel mesaj yollayabilirsiniz.