Herşeyi değiştirdinizmi ?abdul1907' Alıntı:
CaOH2' Alıntı:Herşeyi değiştirdinizmi ?abdul1907' Alıntı:
Mesaja yorum sınırı koydular. Daha 1 yorumun var. Yorum sınırı da 10'dur.phesehemist0' Alıntı:Özel Mesaj atamıyorum yardım.
Boyka' Alıntı:[font=Arial, sans-serif]yapınca bu hata geliyor. http://i.hizliresim.com/1vvNj1.jpg sorun nedir acaba[/font]
koyusiyahadam' Alıntı:Suan benim tabletim rootlu ve ayarlardan mac adresini gorebiliyorum. Tablete stock rom atip eski haline getirmek istiyorum. Stock rom attiktan sonra bir sikinti olur mu? Şu anki mac adreslerini kullanarak olusabilecek bir sikintiyi kesin olarak giderir miyim? Resimdekiler doğru mac adresleri mi?
.
adige238' Alıntı:koyusiyahadam' Alıntı:Suan benim tabletim rootlu ve ayarlardan mac adresini gorebiliyorum. Tablete stock rom atip eski haline getirmek istiyorum. Stock rom attiktan sonra bir sikinti olur mu? Şu anki mac adreslerini kullanarak olusabilecek bir sikintiyi kesin olarak giderir miyim? Resimdekiler doğru mac adresleri mi?
.
Sen Wifi MAC adresini görüyorsun ya bluetooth mac adresi? Tek yol B.T. öğretmeni.
ademola' Alıntı:@"koyusiyahadam" mac adresi silinme yuzde 10 bir ihtimal ama eğer silinirse bu numaraları kullanır geri yüklersin bu resmi sakla
tenceredibi' Alıntı:@"koyusiyahadam" etkinlesir forumdaki stock romu at. Bluetooth mac ile hicbir alakasi yok seri no ve wifi mac ile aktiflesiyor tablet