morfi_55' Alıntı:zp flashlama nasıl oluyo acaba
Altay1896' Alıntı:morfi_55' Alıntı:zp flashlama nasıl oluyo acaba
Tableti kapatın. Ses açma ve güç tuşuna basılı tutun. Install e dokunun. Zip i nereye attıysanız seçin. Çubuğu kaydırın. Reboot system deyin. Bu sefer çubuğu kaydırmayın ve "do not install" e dokunun.
Netkoop' Alıntı:Altay1896' Alıntı:morfi_55' Alıntı:zp flashlama nasıl oluyo acaba
Tableti kapatın. Ses açma ve güç tuşuna basılı tutun. Install e dokunun. Zip i nereye attıysanız seçin. Çubuğu kaydırın. Reboot system deyin. Bu sefer çubuğu kaydırmayın ve "do not install" e dokunun.
Zip masaüstünde valla, bilgisayar aygıt yöneticisi olarak tableti okumuyor ki zip i tablete atalım.
google play istemiyorsan yükleme. ama google play istiyorsan GApps yüklemen gerekir. Zaten GApps olmayan rootlamanın anlamı ne?powerlife' Alıntı:Hocam gapps nedir? Sadece anlatimdakileri yapsak olmuyormu?
Apk iniyor ama yukleyici olmadigi icin yuklemiyor..mrlndgn' Alıntı:İndirmiyor demi
powerlife' Alıntı:Apk iniyor ama yukleyici olmadigi icin yuklemiyor..
ttbpccorporation' Alıntı:powerlife' Alıntı:Apk iniyor ama yukleyici olmadigi icin yuklemiyor..
http://forum.turkdevs.com/konu-mod-twrp-paket-yukleyici-kurulumu-22-12-2015.html
bunu flashla
twrp açjojo' Alıntı:flashlamak nasıl oluyor,ilk kez bunu kullanıyorum,
twrp kısmını halletimde zipi nasıl flashlıyoruz
neyse tm yaptım...saolun.ttbpccorporation' Alıntı:twrp açjojo' Alıntı:flashlamak nasıl oluyor,ilk kez bunu kullanıyorum,
install'a bas
zip dosyasını seç
alttaki çubuğu kaydır.
ana menüye geri dön
reboot'a bas
system'a bas
cihaz rootluysa yeniden başlar.
rootsuz ise root yapacan mı diye sorar root atmayacaksan "do not install", root atacaksan çubuğu kaydır.
işlem tamam
ttbpccorporation' Alıntı:twrp açjojo' Alıntı:flashlamak nasıl oluyor,ilk kez bunu kullanıyorum,
install'a bas
zip dosyasını seç
alttaki çubuğu kaydır.
ana menüye geri dön
reboot'a bas
system'a bas
rootsuz ise root yapacan mı diye sorar root atmayacaksan "do not install", root atacaksan çubuğu kaydır.
işlem tamam
e dosya yöneticisi gelmemiş, playstore falanda yok ,nasıl olucak buişler
jojo' Alıntı:e dosya yöneticisi gelmemiş, playstore falanda yok ,nasıl olucak buişler
ttbpccorporation' Alıntı:twrp aç
install'a bas
zip dosyasını seç
alttaki çubuğu kaydır.
ana menüye geri dön
reboot'a bas
system'a bas
işlem tamam
ttbpccorporation' Alıntı:jojo' Alıntı:e dosya yöneticisi gelmemiş, playstore falanda yok ,nasıl olucak buişler
ttbpccorporation' Alıntı:twrp aç
install'a bas
zip dosyasını seç
alttaki çubuğu kaydır.
ana menüye geri dön
reboot'a bas
system'a bas
işlem tamam
http://forum.turkdevs.com/konu-istek-etab-5-icin-gapps-paketi.html
2. ya da 3. mesajdaki ziplerden herhangi birini (ikisini birden değil.) flashla 2. mesajdakinde youtube vb. de var ancak 3. mesajdakinde sadece google play var.
dosya yöneticisini ise google playden bir şey indirirsin es dosya yöneticisi vb.
jojo' Alıntı:hacı abi çok saol gapps inde ne demek oldğ oğrendim,yalnız bu flashladığım gaps paketini nasıl kaldırabilirim,
tşklr buarada limitim dolmuş atamıyorm