valla helal olsun.sorunsuz şu an.normal tablet gibi kullanıyorum.yasal yaptırımlara da bir açıklık getirseniz?sinerjiden(hukuk yazılımı) baktım.okul yönetmeliğinde bilişim aletleriyle alakalı sadece şu var: herhangi bir bilişim aleti ders içinde ÖĞRETMENİN İZNİ OLMAKSIZIN kullanılıyorsa 1 günden 5 güne kadar uzaklaştırma cezası verilebilir.Asderdd' Alıntı:Dikkat! ;
Burda anlatılan işlemleri yapmak yada yapmamak size kalmıştır. Oluşabilecek sorunlardan ben ve Forum Turkdevs sorumlu olmaz.
Önemli! ;
İznim alınmadan bu anlatımın ve dosyaların farklı bir platformda paylaşılmasını istemiyorum, yapılması halinde hakkımı helal etmiyorum.
Ön Hazırlık ;
- Cihazınızda TWRP recovery yoksa yükleyin. - TWRP yükleme rehberi
- Zip dosyasını indirin - Zip indir
Kurulum ;
- Twrp recovery'yi açın hiçbir formatlama yapmadan zipi flashlayın.
Altay1896' Alıntı:valla helal olsun.sorunsuz şu an.normal tablet gibi kullanıyorum.yasal yaptırımlara da bir açıklık getirseniz?sinerjiden(hukuk yazılımı) baktım.okul yönetmeliğinde bilişim aletleriyle alakalı sadece şu var: herhangi bir bilişim aleti ders içinde ÖĞRETMENİN İZNİ OLMAKSIZIN kullanılıyorsa 1 günden 5 güne kadar uzaklaştırma cezası verilebilir.Asderdd' Alıntı:Dikkat! ;
Burda anlatılan işlemleri yapmak yada yapmamak size kalmıştır. Oluşabilecek sorunlardan ben ve Forum Turkdevs sorumlu olmaz.
Önemli! ;
İznim alınmadan bu anlatımın ve dosyaların farklı bir platformda paylaşılmasını istemiyorum, yapılması halinde hakkımı helal etmiyorum.
Ön Hazırlık ;
- Cihazınızda TWRP recovery yoksa yükleyin. - TWRP yükleme rehberi
- Zip dosyasını indirin - Zip indir
Kurulum ;
- Twrp recovery'yi açın hiçbir formatlama yapmadan zipi flashlayın.
yani bu da tableti veya telefonu derste kullanmamızla alakalı.root ile alakalı bir şey yok.ama meb mesajın sonuna gerekli işlem yapılacaktır yazmış demekki bir şey var.
esen38' Alıntı:ya arkadaşalar ben önce trw yükledim telefon acılıyor ama general mobile yazısında kalıyor flaşlayacagımız dosyası nasıl atacağız tablete
esen38' Alıntı:ya arkadaşalar ben önce trw yükledim telefon acılıyor ama general mobile yazısında kalıyor flaşlayacagımız dosyası nasıl atacağız tablete
esen38' Alıntı:Google play nasıl yükleriz
gorkem09' Alıntı:Pc siz twrp kurabilirmiyiz?
talha541' Alıntı:Ben dediklerinizi yaptim, en son android yeni surume geciriliyor yazisinda takildi,yarim saattir boyle ,nasil halledicez?
Rashr ile yuklenebilir yada mobileuncletools ileAltay1896' Alıntı:gorkem09' Alıntı:Pc siz twrp kurabilirmiyiz?
malesef.pc lazım.twrp yükledikten sonra pc ye gerek yok.crack dosyasını tablete gönderin ve recovery den flaşlayın.
Docent' Alıntı:Fabrika ayarlarına donunce kurulum yonetimi geliyormu