salihyavuz
Kayıtlı Üye
iyi geceler,
eba marketten indirdiklerim çalışmıyor. eba market durdu diyor.
???
eba marketten indirdiklerim çalışmıyor. eba market durdu diyor.
???
asi' Alıntı:hocam bu videoyu izledim korkmaya başladım acaba izim başımıza gelirmi
lütfen videoyu izleyiniz hocam: https://www.youtube.com/watch?v=sP61czjQLaQ
Incredible™' Alıntı:Kardeşimin tablete kurdum tak diye temizledi, eline sağlık ihsan hocam
Amazing' Alıntı:asi' Alıntı:hocam bu videoyu izledim korkmaya başladım acaba izim başımıza gelirmi
Hocam videoda 9.siniflara dagitilan diyor fakat 10.siniflara dagitildi.Ayrica disiplin cezasi korkutma amacli soylenmis biseydir bana gore.Cogu kisi root atip yakalandikdan sonra garantiye yollayip stock rom atilip geri verilmis.Yine de siz bilirsiniz. :angel: :adyo:
Amazing Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
hocam bu videoyu izledim korkmaya başladım acaba izim başımıza gelirmi
Hocam videoda 9.siniflara dagitilan diyor fakat 10.siniflara dagitildi.Ayrica disiplin cezasi korkutma amacli soylenmis biseydir bana gore.Cogu kisi root atip yakalandikdan sonra garantiye yollayip stock rom atilip geri verilmis.Yine de siz bilirsiniz.
aynen bişi olmaz demi? bize 10.sınıfta dağıtıldı
ArbabShahbaz' Alıntı:Can you guide me here in english, what should I do with the downloaded zip file, ( sorry for being annoying I guess )
Thank you so much dude you helped me alot I couldn't find someone who spoke english, thanks alot I couldn't find the downloaded zip file, turns out it was in the Favorites folder, thank you again :ave a good day,Asderdd' Alıntı:ArbabShahbaz' Alıntı:Can you guide me here in english, what should I do with the downloaded zip file, ( sorry for being annoying I guess )
- Download the zip on your tablet.
- Power off your tablet
- Press power on and volume up buttons in the same time.
- Now you will see twrp menu
- Select install zip from sdcard and find your downloaded zip in favorites folder
- Flash the zip and enjoy
ArbabShahbaz' Alıntı:Thank you so much dude you helped me alot I couldn't find someone who spoke english, thanks alot I couldn't find the downloaded zip file, turns out it was in the Favorites folder, thank you again :ave a good day,Asderdd' Alıntı:ArbabShahbaz' Alıntı:Can you guide me here in english, what should I do with the downloaded zip file, ( sorry for being annoying I guess )
- Download the zip on your tablet.
- Power off your tablet
- Press power on and volume up buttons in the same time.
- Now you will see twrp menu
- Select install zip from sdcard and find your downloaded zip in favorites folder
- Flash the zip and enjoy
tayyib27' Alıntı:Kardes bunu kurduk diyelim. Nasıl kaldiricagiz.
asdasqq' Alıntı:Arkadaşlar tablete rom attıktan sonra dokunmatik işlememeye başladı kalemle düzgün çalışıyor fakat parmakla zor basılıyor işlemiyor yardım edermisiniz?
eskiyapar' Alıntı:asdasqq' Alıntı:Arkadaşlar tablete rom attıktan sonra dokunmatik işlememeye başladı kalemle düzgün çalışıyor fakat parmakla zor basılıyor işlemiyor yardım edermisiniz?
eskiyapar' Alıntı:asdasqq' Alıntı:Arkadaşlar tablete rom attıktan sonra dokunmatik işlememeye başladı kalemle düzgün çalışıyor fakat parmakla zor basılıyor işlemiyor yardım edermisiniz?
Ayarlardan kalibrasyon yap.
Ayarlar, ekran, dokunmatik panel kalibrasyonu.
gorkem09' Alıntı:Bu rommu yoksa sadece guvenligimi kaldiriyor?
gorkem09' Alıntı:Rootluyosa tehlikeli degil mi