S
SuperDroid
arkadaşlar o stok recovery discovery KK stok recovery mi?
FrozeNNN' Alıntı:Stock kk için olanı var mı ?
Ömersalih' Alıntı:Cwm recovery yükleyecektim fakat installation aborted diye hata verdi farklı romlar yüklemeye çalıştım onlardada ayni hatayi verdi yardimci olursaniz sevinirim
Captain' Alıntı:Ömersalih' Alıntı:Cwm recovery yükleyecektim fakat installation aborted diye hata verdi farklı romlar yüklemeye çalıştım onlardada ayni hatayi verdi yardimci olursaniz sevinirim
Daha önceden bir recovery kurulu ise geçerlidir
Değil ise spflash ile veya mobileuncletools ile kurmanız gerekir
Forumda anlatımı var
veliahht' Alıntı:öncelikle konu için teşekkür ederim s3 telefonumda bir kaç kez rom atmıştım ama gmd telefonumda ilk kez deniyorum sp flash ile CWM_Recovery-6.0.2.8 kurdum açtım gayet güzel kısa sürede kuruldu ve bacup yedek aldım geri geldim rebot system now dedim direk yeniden başlatması gerkmiyormuydu bunda takıldım bi seçenek geldi ben yanlış birşey yapmamak için geri dedim yine seçenek geldi sonra bi daha geri dedim yeniden başlattı kullanımı hakkında kısa bir bilgi verebilecek arkadaş varmı acaba şimdiden çok teşekkür ederim...
Incredible™' Alıntı:veliahht' Alıntı:öncelikle konu için teşekkür ederim s3 telefonumda bir kaç kez rom atmıştım ama gmd telefonumda ilk kez deniyorum sp flash ile CWM_Recovery-6.0.2.8 kurdum açtım gayet güzel kısa sürede kuruldu ve bacup yedek aldım geri geldim rebot system now dedim direk yeniden başlatması gerkmiyormuydu bunda takıldım bi seçenek geldi ben yanlış birşey yapmamak için geri dedim yine seçenek geldi sonra bi daha geri dedim yeniden başlattı kullanımı hakkında kısa bir bilgi verebilecek arkadaş varmı acaba şimdiden çok teşekkür ederim...
Disable recovery flash=başka recoverylerin flashlanmasını önler
Apply root=cihazı.rootlar
Bu ikisinden başka seçenek görmedim şmdiye kadar.Bunlar aklınızda bulunsun
veliahht' Alıntı:Incredible™' Alıntı:veliahht' Alıntı:öncelikle konu için teşekkür ederim s3 telefonumda bir kaç kez rom atmıştım ama gmd telefonumda ilk kez deniyorum sp flash ile CWM_Recovery-6.0.2.8 kurdum açtım gayet güzel kısa sürede kuruldu ve bacup yedek aldım geri geldim rebot system now dedim direk yeniden başlatması gerkmiyormuydu bunda takıldım bi seçenek geldi ben yanlış birşey yapmamak için geri dedim yine seçenek geldi sonra bi daha geri dedim yeniden başlattı kullanımı hakkında kısa bir bilgi verebilecek arkadaş varmı acaba şimdiden çok teşekkür ederim...
Disable recovery flash=başka recoverylerin flashlanmasını önler
Apply root=cihazı.rootlar
Bu ikisinden başka seçenek görmedim şmdiye kadar.Bunlar aklınızda bulunsun
bu durumda siz diyorsunuz ki o yes-disable recovery flash seçeneğine tıklamalısın? mı yani ( çok oluyorsam çok ama çok özür dilerim yanlış hamle yapıp dara ve zora düşmek istemediğinden anayışınız için çok teşekkürler...)
bbjjkk' Alıntı:recovery mode a girdiğimde sadece apply update seçeneği geliyor. ve recoverylerin hiçbirini yüklemiyor. img dosyalarını mobileuncle ile yüklüyorum ancak rebbot recovery yapınca yine stock recovery geliyor. yardım edebilecek var mı acaba?
Rafet Çolak' Alıntı:abi bana bi yardim edermisiniz bende philiz cwm ve twrp calisiyor ama stock ve carliv recovery ler calismiyor telefon kendini yeniden basliyor ben carliv recovery de merak ediyorum cozumu bilen varmi?