DİKKAT YÜKLEME ANINDA HERHANGİ BİR SORUN OLURSA SORUMLUSU BEN DEĞİLİM TÜM UYGULAMAYI İYİ YAPIN SORUNSUZ YÜKLENİR
RAHATLIKLA CİHAZINIZI GÜNCELLEME YAPABİLİRSİNİZ
BRİCK OLMUŞ CİHAZINIZI BU SÜRÜMLE KURTARABİLİRSİNİZ
Kurulum için tıkla Resimli Anlatımdır
[IMG='width:218px;']https://i.hizliresim.com/bv20XZ.png[/IMG]
Orjinal Fabrika Stock Oreo Rom GM8 D Çift Sim tıkla indir
Kasım - 2018 [O1GM18U] - Single- Rom Tek Sim
NOT : Güncelleme işlemine başlamadan önce BURAYA TIKLA İNDİR USB Driverı bilgisayara yüklenmelidir.
Adım 1: Bilgisayarınıza yüklediğiniz BURAYA TIKLA İNDİR QFIL aracını çalıştırın ve “Flat Build” ‘seçeneğini seçin. (QFIL uygulamasını bulmak için başlat menüsünden arama yapınız)
Adım 2: “Browse” a tıklayarak ve “prog_emmc_firehose_8937_ddr.mbn” dosyasını, paylaşılan yazılım klasörü içinde bulun
Adım 3: “Load XML” ‘e tıklayın ve “rawprogram_upgrade.xml” dosyasını (paylaşılan yazılım klasörü içinden) bulun ve seçin.
Adım 4: Yazılım dosyalarının seçimi sonrasında, cihazınızı kapatın, ses açma tuşuna basılı tutarak telefonunuzu bilgisayara bağlayın. Bilgisayarınız telefon bağlantısını algılayana kadar elinizi ses açma tuşundan çekmeyin. Cihaz bağlantısından emin olduktan sonra “Select Port...” kısmı içinde cihazın bağlı olduğu port seçilmelidir.
Adım 5: “Download” ‘a tıklayın ve yüklemenin bitmesini bekleyin.
işlem biraz uzun sürecektir bekleyiniz yükleme bitince Telefonu Açın
KURULUM İÇİN RESİMLİ ANLATIM VERİLMİŞTİR
DİKKAT: BU KURULUM GM'DEN ALINTIDIR BİLGİNİZE
RAHATLIKLA CİHAZINIZI GÜNCELLEME YAPABİLİRSİNİZ
BRİCK OLMUŞ CİHAZINIZI BU SÜRÜMLE KURTARABİLİRSİNİZ
Kurulum için tıkla Resimli Anlatımdır
[IMG='width:218px;']https://i.hizliresim.com/bv20XZ.png[/IMG]
Orjinal Fabrika Stock Oreo Rom GM8 D Çift Sim tıkla indir
Kasım - 2018 [O1GM18U] - Single- Rom Tek Sim
NOT : Güncelleme işlemine başlamadan önce BURAYA TIKLA İNDİR USB Driverı bilgisayara yüklenmelidir.
Adım 1: Bilgisayarınıza yüklediğiniz BURAYA TIKLA İNDİR QFIL aracını çalıştırın ve “Flat Build” ‘seçeneğini seçin. (QFIL uygulamasını bulmak için başlat menüsünden arama yapınız)
Adım 2: “Browse” a tıklayarak ve “prog_emmc_firehose_8937_ddr.mbn” dosyasını, paylaşılan yazılım klasörü içinde bulun
Adım 3: “Load XML” ‘e tıklayın ve “rawprogram_upgrade.xml” dosyasını (paylaşılan yazılım klasörü içinden) bulun ve seçin.
Adım 4: Yazılım dosyalarının seçimi sonrasında, cihazınızı kapatın, ses açma tuşuna basılı tutarak telefonunuzu bilgisayara bağlayın. Bilgisayarınız telefon bağlantısını algılayana kadar elinizi ses açma tuşundan çekmeyin. Cihaz bağlantısından emin olduktan sonra “Select Port...” kısmı içinde cihazın bağlı olduğu port seçilmelidir.
Adım 5: “Download” ‘a tıklayın ve yüklemenin bitmesini bekleyin.
işlem biraz uzun sürecektir bekleyiniz yükleme bitince Telefonu Açın
KURULUM İÇİN RESİMLİ ANLATIM VERİLMİŞTİR
DİKKAT: BU KURULUM GM'DEN ALINTIDIR BİLGİNİZE
Son düzenleme: