muharrembozkurt
Kayıtlı Üye
Ellerine sağlık
D4RKW00D' Alıntı:AloneMan' Alıntı:D4RKW00D' Alıntı:şu sistem ui yeşil olmasa kesin kurardım.
Ama renk uyumu olmuyor o zaman da
nasıl yani hocam.
muharrembozkurt' Alıntı:Ellerine sağlık
D4RKW00D' Alıntı:bende bildirim çubuğundan yana sıkıntı yok ayarlar mesajlar uygulamalar yeşil ya onu diyorum çok koyu açık renk olsa güzel olurdu.
Creative®' Alıntı:Eline saglik yasin
AloneMan' Alıntı:D4RKW00D' Alıntı:bende bildirim çubuğundan yana sıkıntı yok ayarlar mesajlar uygulamalar yeşil ya onu diyorum çok koyu açık renk olsa güzel olurdu.
Ha şimdi anladım Tabi kişisel tercih bir şey diyemem
D4RKW00D' Alıntı:AloneMan' Alıntı:D4RKW00D' Alıntı:bende bildirim çubuğundan yana sıkıntı yok ayarlar mesajlar uygulamalar yeşil ya onu diyorum çok koyu açık renk olsa güzel olurdu.
bunlar için çözüm varmı mesela legend de açık renk için fix vardı gelirmi böyle şeyler
İnşallah hocam hem öyle kullanmak isteyenlerde faydalanır.AloneMan' Alıntı:D4RKW00D' Alıntı:AloneMan' Alıntı:D4RKW00D' Alıntı:bende bildirim çubuğundan yana sıkıntı yok ayarlar mesajlar uygulamalar yeşil ya onu diyorum çok koyu açık renk olsa güzel olurdu.
bunlar için çözüm varmı mesela legend de açık renk için fix vardı gelirmi böyle şeyler
Yapmaya çalışırım yeni başladım ROM portlamaya. Kendimi geliştirdikçe yaparım
D4RKW00D' Alıntı:İnşallah hocam hem öyle kullanmak isteyenlerde faydalanır.AloneMan' Alıntı:D4RKW00D' Alıntı:AloneMan' Alıntı:D4RKW00D' Alıntı:bende bildirim çubuğundan yana sıkıntı yok ayarlar mesajlar uygulamalar yeşil ya onu diyorum çok koyu açık renk olsa güzel olurdu.
Çalışmalarınızın devamını diliyorum.AloneMan' Alıntı:D4RKW00D' Alıntı:İnşallah hocam hem öyle kullanmak isteyenlerde faydalanır.AloneMan' Alıntı:D4RKW00D' Alıntı:AloneMan' Alıntı:Ha şimdi anladım Tabi kişisel tercih bir şey diyemem
Aynen yapmaya çalışacağım herkes faydalansın
muratxxlarge' Alıntı:Yasin sen böyle portladıkça bana da bi şevk geliyor, rom portlama konusunu okuyunca, gelen şevki geri gidiyor
Ellerine sağlık, ameliyat yaradı sana.
Android iconlarını masaüstüne çıplak salmışsın. Adam üzerlerine bir şey giydirir ya.
ByRomcu™' Alıntı:Eline saglik abi.kesinlile deniyecegim romlardan
benimdestanim' Alıntı:Vallahi benim disco coştu bu romla abartısız söyllüyorum bu güne kadar kullandığım en hızlı ve problemsiz rom.. Umarım seninde katkı fazladır bu romda çünkü eyer öyleyse büyük bir geliştiricinin ayak sesleri bu...
AloneMan' Alıntı:benimdestanim' Alıntı:Vallahi benim disco coştu bu romla abartısız söyllüyorum bu güne kadar kullandığım en hızlı ve problemsiz rom.. Umarım seninde katkı fazladır bu romda çünkü eyer öyleyse büyük bir geliştiricinin ayak sesleri bu...
Teşekkürler İkonları ellemedim sadece Tweak eklendi roma performans ve şarj için Çok bir katkı yapmadım Bir iki uygulama değişti o kadar
Wes' Alıntı:AloneMan' Alıntı:benimdestanim' Alıntı:Vallahi benim disco coştu bu romla abartısız söyllüyorum bu güne kadar kullandığım en hızlı ve problemsiz rom.. Umarım seninde katkı fazladır bu romda çünkü eyer öyleyse büyük bir geliştiricinin ayak sesleri bu...
Teşekkürler İkonları ellemedim sadece Tweak eklendi roma performans ve şarj için Çok bir katkı yapmadım Bir iki uygulama değişti o kadar
Şu iconlar için bi fix verebilir misin Yasin ? Telefonum gelince kurmayı düşünüyorum. Mesajım otlansın buralarda