tmm teşekkürlerİşlemcinin çalışma mantığı stock mm miui 9 ile aynı kullanılan dosyalar stock Roma ait .
Şuan kenzo kullanmıyorum , kısa süre içerisinde test Edip bilgi vermeye çalışırım .
tmm teşekkürlerİşlemcinin çalışma mantığı stock mm miui 9 ile aynı kullanılan dosyalar stock Roma ait .
Şuan kenzo kullanmıyorum , kısa süre içerisinde test Edip bilgi vermeye çalışırım .
Çalışan Özellikler (What's working):
WI-FI
Bluetooth
Ses/Sound
Kamera/Camera
Şebeke/RIL
Sensorler/Sensors
Parmak İzi/Finger Print
GPS
Smart Remote
Autobrightness
Çalışmayan Özellikler (What's not working):
Düşük Batary Bildirim Ledi/ Low Battery Led Notification
Seri Foto Çekim / Burst mode
Yüz Güzelliği/ Face beauty
Goodix Fingerprint :emoji_slight_smile:
Rom Bilgisi (info):
Tarafımdan Xiaomi Mi Max Cihazından , Redmi Note 3 Pro için Portlanmıştır
Temalar ile bir bilgim yok ama miui.pro çin beta tabanlıdır ve kendine has özelleştirilmiştirbu 8.2.22 am romda 3.parti tema hatasi veriyor bunu nasil miuiprodaki gibi sorunsuz yapabilirim hocam
[QUOTE = "rachin2pyx, post: 160733, member: 74544"] Which kernel is recommended for miui.am 8.2.22 for battery battery n performance. Can anyone give me the kernel link? [/ QUOTE]
agni kernel 12.3 is best
I use 12.2which kernel is recommended for miui.am 8.2.22 for batter battery n performance. can anyone give me the kernel link???
Temalar ile bir bilgim yok ama miui.pro çin beta tabanlıdır ve kendine has özelleştirilmiştir
Miui.am ise saf global beta tabanlıdır özelleştirme yok
Miui.prodaki özellikleri miui.am de bulamazsınız :emoji_slight_smile:
Volte yaması yabancı üyeler içinüstad daha önce cpu da 400 e ve derin uykuya sizde geçiyor mu dedim. evet sorun yok kernel adiutor la baktım derin uyku tmm ancak 400mhz yi kullanmıyor. sanırım kombinasyonla ilgilidir.
Miui.am 9.3 v8.2.22 de volte patch yükledim ama İnternette gezinirken ve gmail içinde iken kendiliğinden reboot yaptı sorun nereden olabilir.
:emoji_ballot_box_with_check: teşekkürlerVolte yaması yabancı üyeler için
Türkiye'deki operatörler kenzoya volte desteği vermiyor o paketi yuklemeyin :emoji_slight_smile:
Mobil veri sorunu 8.2.22 miui.am sürümünde çözüldümobil veri sorunu hallettim demistiniz dort gozle yeni guncellemeyi beklerken butun umitlerim suya dustu
Are you going to keep miui.eu for Kenzo?I will no longer make a mimax-based port , project discontinued
Artık bir mimax tabanlı port yapmayacağım, proje tarafimdan durdurulmustur .
no i have stopped mi max project, i can continue if support comes :emoji_slight_smile:Are you going to keep miui.eu for Kenzo?
So you're not even going to release version 8.2.3?no i have stopped mi max project, i can continue if support comes :emoji_slight_smile:
yes i will not publishSo you're not even going to release version 8.2.3?
A pity, thank you for the beautiful work.yes i will not publish