Circassian
Kayıtlı Üye
Hocam hem miuipro hem de global based olanları denedim ve ikisinde de mi hesabına girişte hata veriyor.Nasıl düzeltebilirim acil?
Hocam hem miuipro hem de global based olanları denedim ve ikisinde de mi hesabına girişte hata veriyor.Nasıl düzeltebilirim acil?
bu sorun tüm portlarda var Stock N rom olmadığından oluşuyor :emoji_slight_smile:After installing root, I lose mobile internet connection. Arkadaşlar rootladiktan sonra mobile veri gidiyor. Önceki sürümde de aynısı olmuştu. Nasıl kurtulabilirim bu durumdan?
mi hesabınızda sorun olabilir
ben sorunsuz giriş yapıyorum resimleri aşağıya ekledim bakın
Resim attım 7.12.21 sürümünde sorun yok
ben size çıkıştınız demedimki bende sorun olmadığını sizin hesapta bir sorun olabileceğini söyledimHocam zaten romunuzda sorun buldum diye bir çıkışım olmadı özel olarak karşılaştığım bir sorun için yardım talep ettim.
Yes Not Work face beauty my and All miui PortsTill now front camera face beauty mode not work !!
Merhaba, bir Çek dili var?I have many custom rom. They are not work too...
Thanks for ur comment , ı very very busy , maybe laternew 9.2.1.0 xiaomi.eu is out, please update port. thank you. your ROM is best!
Wipe atmadan kurabilirsin ancak Sorun çıkabilir9.1.2.0 xiaomi.eu by orochi sürümü yüklü bende. MIUI 9.3 Beta v8.1.4'ı direkt üzerine kurabilir miyim, yoksa wipe'lamalı mıyım?
Hesabıma internet üzerinden girebiliyorum.Ayrıca cihaz diğer yolla oturum aç ya da hesap oluştur butonlarına basıldığında da aynı hatayı veriyor.