Bende ZCX TWRP kullanıyorum şuana kadar paylaştığım tüm romları sorunsuz olarak kuruyorum .Ben proyu denemedim hocam,ancak EU ROM denedim. Ben de zcx kullanıyorum ancak mevzu nedir anlayamadim
ustam daha öncede sordum ama herhalde görmediniz. xda da da veya diğer formlarda da RMN3 pro romlarını agni kernel ile kullananların pil açısında daha memnun kaldıkları yazılıyor. ankete baktığımda işte özelleştirmeleri tercih sebebi olan Miui.pro nun madem pil sorunu var bunu Agni kernel ile giderebiliyormuyuz? yani rom yayınlama açısından yeni bir sürece geldiyseniz bu romu agni ile portlamanız iyi mi olur kötü mü olur? Eu kerneli ile devam veya Miui.pro ama agni dahil edilerek???Bende ZCX TWRP kullanıyorum şuana kadar paylaştığım tüm romları sorunsuz olarak kuruyorum .
dediğim şekilde ek bir işlem yapmadan wipe okunu kaydırıp romu yüklüyorum
recovery den çıkmadan cihazı Supersu veya Magisk ile rootluyorum
cihaz 10-15 dk da açılıyor
Ayrıca Her Hafta 3 farklı sürüm paylaşmak zor olduğundan
tek bir sürüm üzerinden devam edeceğim bunun hangi sürüm olduğuna
karar vermek için anket oluşturdum sizlerde hangi sürümü istiyorsanız oyunuzu aşağıdaki linkten verebilirsiniz.
Xiaomi Redmi Note 3 Pro MiUİ 9.1 Nougat Stabil v9.1.2.0.NBCCNEI Güncellemesi
üstadlar xda dakiler tepki verdi ama hala sizde tık yokustam daha öncede sordum ama herhalde görmediniz. xda da da veya diğer formlarda da RMN3 pro romlarını agni kernel ile kullananların pil açısında daha memnun kaldıkları yazılıyor. ankete baktığımda işte özelleştirmeleri tercih sebebi olan Miui.pro nun madem pil sorunu var bunu Agni kernel ile giderebiliyormuyuz? yani rom yayınlama açısından yeni bir sürece geldiyseniz bu romu agni ile portlamanız iyi mi olur kötü mü olur? Eu kerneli ile devam veya Miui.pro ama agni dahil edilerek???
merakımı affedin
<<<<
???
sağolasın ustamAgni kernel I bir kaç kez kurdum ancak hiç beğenmedim
Cihazda takılma ve donmalara neden oluyordu
Bu yüzden agni kernel kullanmıyorum
Pil süresi için yapmanız gereken şey kernel auditor veya exkernel.manager yükleyip
Dokunmatik hızlandırıcısı devre dışı bırakın
İşlemin kalıcı olması için programlardan açılışta uygulayi açıp
MIUI başlatma ayarlarından programı otomatik başlatma listesine ekleyin.
Acaba benim bu romu yukleyememe problemim şu an kullandığım sürümden kaynaklı olabilir mi? Şu anki rom 7.2.5.0
Hi Bro thanks for your comments :emoji_slight_smile:sir, just loving your Rom. It's smooth and feels like an official rom by Xiaomi.I have flashed the Agni kernel 11.6 and now it's unbeatable.
I know it's not an ideal thing to compare to other ROMs and I respect the other Devs but when I was on ported rom miui 9 7.12.1 by jamflux my phone is used to lag very bad so I lost the hope of using N on miui 9 but someone in telegram group of Agni kernel I am loving it.
I am looking forward to hearing from you. Thank you very much. I am looking forward to hearing from you. Thank you very much.
So finally my main point is I love you and I want to use it if you can give me the new notification shade ASAP it would be great.Hope I did not say something wrong and offended anyone and if I did not am sorry.
Hope you look into this @Orochi™
Edit- I am using 2gb model kenzo so it's lagging for me on jamflux! 'S build, it's fine for other model.But your Rom is great for 2gb model too
Direk kur sıkıntı olmazMerhaba yeni sürümü indiriyorum. Şuan 9.1.2.0 Turkdev versiyonu kurulu. Wipe'lama vs yapmam gerekli mi? Yoksa üzerine direkt kurabilir miyim?
teşekkür ederiz güncelleme için. yapılan bir değişiklik varmı? mesela diğer sürümde otomatik ekran ışığı çalışmıyordu. bazen internette kopukluk oluyordu.7.12.21 miui.pro sürümü eklendi.
eline sağlık ustam7.12.21 miui.pro sürümü eklendi.