Olur Hocam çekin İlk mesaja eklerimhocam romun kurulumunu videoya çekip paylaşsam sizin için bir sakıncası olurmu?
Arm/ 6.0/ pico seçinGapps hangisini indiricem detayli anlatirmisiniz?
[doublepost=1489314534,1489314394][/doublepost]Gapps hangisini indiricem detayli anlatirmisiniz?
Bu video yu izleyerek kurabilirsinizNasil kuruluyor aci
Kardeşim tabletin kendi home tuşunu nasıl aktif edebilirim?Bu video yu izleyerek kurabilirsiniz :emoji_slight_smile:
Bugün rom a dönüp bakayım bayadır kullanmıyorumKardeşim tabletin kendi home tuşunu nasıl aktif edebilirim?
Tesekkur ederim şimdiden ilgin için.Bugün rom a dönüp bakayım bayadır kullanmıyorum
Teşekkür ederim abiEline sağlık.
Teşekkürler :emoji_slight_smile:Eline Sağlık Kanka
Alttaki Tuşları aktif etmek için: Ayarlar/ Tuşlar/Menü tuşu bölümünden kısa basıldığında işlevden son uygulamaları seçebilirsiniz.Kardeşim tabletin kendi home tuşunu nasıl aktif edebilirim?
Hadi ya ben diğer tuslari ayarladim home tusu calismiyordu. Teşekkürler yinede.Teşekkürler :emoji_slight_smile:
[doublepost=1491333858,1491331825][/doublepost]
Alttaki Tuşları aktif etmek için: Ayarlar/ Tuşlar/Menü tuşu bölümünden kısa basıldığında işlevden son uygulamaları seçebilirsiniz.
Home tuşu aktif olmuyor sanırım
Evet hızlanıyor youtube da Etab5 rom kurma diye aratırsanız videoları bulursunuz.Merhaba acaba room ü nasıl kuracaz video atarmısın bide atınca tablet hızlanıyormu
Merhaba. Romu yükleyince 6.0.1 (Marshmallow) olacak.Pek bilmiyorum da. Tabletim 4.4.2 romu yükleyince 5mi olacak bir de gapps olarak arm 5 stock mu indiricem?