Captain
Aktif Üye
okkes27' Alıntı:Bekliyoz hocam ne zaman geliyor.
Yarın akşama halletmeye çalışırım
okkes27' Alıntı:Bekliyoz hocam ne zaman geliyor.
sergen5885' Alıntı:Hocam bu romu KitKat yapsan tadından yenmez
okkes27' Alıntı:hocam bekliyoruz ne zaman geliyor rom ? :rool:
engiin' Alıntı:Ben bu romu çok sevdim ama dialer sorunlu,güzel ama içe dışa aktar seçeneği yok mesela,başka dialer kurdum google playden ama yine olmuyor,başka bir çözümü var mı acaba?
alpr25' Alıntı:@Captain Rom tamamen türkçe mi olacak?
alpr25' Alıntı:@Captain Ayarlarin cogu yeri, dialer, bildirim cubugundaki kisayollar yani wifi-bluetooth-mobil veri gibi bunlar ingilizce. Ben romu kurmadim ama ekran goruntulerinden gordugum kadar. Tekrar siz bi kontrol etseniz de onlari türkçeye çevirseniz. Hepsi türkçe olursa kullanim kolayligi olur.
Criver' Alıntı:Abi bu bazı romlarda YouTube sorunu oluyor romu kuran varsa bi bakabilir mi YouTube uygulamasıyla videoyu düzgün çalıştırıyor mu ona göre kurmayı düşünüyorum da. Bu arada ROM gerçekten muhteşem gözüküo ellerine sağlık.
engiin' Alıntı:YouTube sorunu yok,dahası aslında romda sorun yok biraz uğraşınca,nova kurdum enteresan bir şekilde google launcheri kaldırınca dialer sorunu kalmadı, simpler dialeri de kaldırdım bi acayip dialer belirdi,orjinalde olan galiba.Geliştirici seçeneklerinden animasyon olceklerini 0,5 yapın.
Tek kusuru boş olan sim2 simge yukarıda devamlı duruyor ve gravitybpx ile kalkmiyor.kapalı şarj animasyon yok.Şebeke çekim ve ses çok iyi,ben çok beğenerek kullanıyorum.