güven06' Alıntı:nasıl geçiş yapılıyor...
asangam' Alıntı:Love the screenshots . I am going to try out this tonight. How can i switch to IOS and AOSP ? is that from the setting . Anyway good work brother.
adnan609' Alıntı:Romda tema özelliği var mı arkadaşlar
bilalx3' Alıntı:hocam bu AyFone ROM v1 romda facetime var bu romada dahil edemezmiyiz inanın çok orjinal bişey olur
:\
SuperDroid' Alıntı:adnan609' Alıntı:Romda tema özelliği var mı arkadaşlar
Romda switchle kontrol edilebilen tema gecisi var
Switch kapaliyken saf aosp
Switch acikken ios
bilalx3' Alıntı:hocam bu AyFone ROM v1 romda facetime var bu romada dahil edemezmiyiz inanın çok orjinal bişey olur
:\
Eklenebilir ancak duzgun calismasini beklemeyin
bilalx3' Alıntı:hocam siz yaparsınız inanıyorum size : lütfen
ytezer' Alıntı:whatsapp de kişi üzerine tıklayınca şeffaflaşıyor. açılan menüyü göremiyorum. fix olurmu? ios modda
Birde aşağıdan açılan hızlı başlatmaya bir şey ekleyebiliyormuyuz
PoleStar' Alıntı:Ellerine Sağlık Knka Yakın Bir Zamanda Gmd2 İçin Portlicam Haberinn Olsun ROM süperr . :sigaraiciyor:
Kard32' Alıntı:Smart wake özelliğini çalıśtıramadım.Nasıl olacak:adyo:
SuperDroid' Alıntı:Kard32' Alıntı:Smart wake özelliğini çalıśtıramadım.Nasıl olacak:adyo:
Smart wake discoverynin kernelinde bulunan bir özellik olmadığı için çalışmaz
Kard32' Alıntı:SuperDroid' Alıntı:Kard32' Alıntı:Smart wake özelliğini çalıśtıramadım.Nasıl olacak:adyo:
Anladım .Peki discovery için şöyle güzel bir kernel yapılamazmı.Veya orijinal kernel düzenlenebilir mi:adyo:
SuperDroid' Alıntı:Kard32' Alıntı:SuperDroid' Alıntı:Kard32' Alıntı:Smart wake özelliğini çalıśtıramadım.Nasıl olacak:adyo:
Anladım .Peki discovery için şöyle güzel bir kernel yapılamazmı.Veya orijinal kernel düzenlenebilir mi:adyo:
Kernel yapiliyordu ama yapan arkadas (jawad) telefonu satinca yarisinda bitti
Kernel yazmayi bilmedigim icin yazamam