Murat Aydın
Kayıtlı Üye
bu rom için güncelleme yayınlanıcakmı çift sim olayı çözulucekmı
Murat Aydın' Alıntı:bu rom için güncelleme yayınlanıcakmı çift sim olayı çözulucekmı
Furkan Bektaş' Alıntı:Bu romda arayanin adi cikmiyor ve tel sessize alinmiyor bunlari biri halledip link atsa süper olur.
Öncelikle o ünlemleri kaldır ve kücük harflerle yaz gelistiriciler uşagınız degil yapabiliyosan buyur sen yap verilen emekleri dusunup sonra yorum yapıncaner1998283455' Alıntı:SELAMIN ALEYKÜM YA SU IOS ROMUNU YA GUNCELLEME YAPIN YADA VERSIYONUNU ARTTIRIRN HATALAR NEDIR SOYLIYEYIM KILIT EKRANI RESMI DEISMIYOR SU SORUNU HALLEDERSENIZ SEVINIRIM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
turk06' Alıntı:rom tamamen türkçe mi
myfallling45' Alıntı:Micro Sim kullanıyorum okumama gibi bir sorun olur mu ? olmazsa kurucam
Dosyayı eksik indirmişsinizdir veya romun meta-inf inde hata vardırmedetbay' Alıntı:Merhaba ben rom dosyasını indirdim ( 407mb ) .Amma kuramıyorum, cwnle kurduğum zaman [font=Georgia, 'Times New Roman', Times, serif]Installing update... symlink: some symlinks failed ... (Status 7) Installation aborted yazılıyor.Ne yapmalıyım?Acil cevap arıyorum.Bu arada Smartphone özellikleri Huawei Ascend Y320 | Android sürümü : 4.2.2.Lütfen yardım bekliyorum [/font]
TheRomMaster®' Alıntı:Bu rom huawei y320 icin degil
medetbay' Alıntı:TheRomMaster®' Alıntı:Bu rom huawei y320 icin degil
Şimdi ben bu romu kuramazmıyım?Hiç bir şekilde?
SmiLeToLiFe' Alıntı:medetbay' Alıntı:TheRomMaster®' Alıntı:Bu rom huawei y320 icin degil
Şimdi ben bu romu kuramazmıyım?Hiç bir şekilde?
kuramazsın. cihazın kullanılmaz hale gelebilir.