Hocam sadece uyumlu viper4 jb icin öneremezmisiniz...
I Incredible™ 16 Kas 2015 #62 gmdtakip' Alıntı: Hocam sadece uyumlu viper4 jb icin öneremezmisiniz... Genişletmek için tıkla ... viperde sürüm farketmiyor, 4.x uyumlu tek apk
gmdtakip' Alıntı: Hocam sadece uyumlu viper4 jb icin öneremezmisiniz... Genişletmek için tıkla ... viperde sürüm farketmiyor, 4.x uyumlu tek apk
G gmdtakip Kayıtlı Üye 16 Kas 2015 #63 Hocam sisteme atıyorum olmuyor rootexpo ile kuruyorum olmuyor busybox hatası veriyor
I Incredible™ 16 Kas 2015 #64 gmdtakip' Alıntı: Hocam sisteme atıyorum olmuyor rootexpo ile kuruyorum olmuyor busybox hatası veriyor Genişletmek için tıkla ... google playden stericson busybox indirip kurabilirsiniz.
gmdtakip' Alıntı: Hocam sisteme atıyorum olmuyor rootexpo ile kuruyorum olmuyor busybox hatası veriyor Genişletmek için tıkla ... google playden stericson busybox indirip kurabilirsiniz.
GMci81 Yasaklı Üye 14 Şub 2016 #66 Cvp: [PORT]Htc One M8 Rom v1.1 by Incredible™ & Dr.Razor™ Hocam tek sorum var Wi-Fi sorunu var mi? Edit:Kullanacaklar için söylüyorum Wi-Fi de sıkıntı yok.Sadece gösterge de sorun var gravity boxtan halledebilirsiniz.
Cvp: [PORT]Htc One M8 Rom v1.1 by Incredible™ & Dr.Razor™ Hocam tek sorum var Wi-Fi sorunu var mi? Edit:Kullanacaklar için söylüyorum Wi-Fi de sıkıntı yok.Sadece gösterge de sorun var gravity boxtan halledebilirsiniz.
GMci81 Yasaklı Üye 21 Şub 2016 #68 Cvp: RE: [PORT]Htc One M8 Rom v1.1 by Incredible™ & Dr.Razor™ jogaboga61' Alıntı: Link ölmüş Genişletmek için tıkla ... Evet oyle oldu ama kullancaksaniz ben upload edebilirim.
Cvp: RE: [PORT]Htc One M8 Rom v1.1 by Incredible™ & Dr.Razor™ jogaboga61' Alıntı: Link ölmüş Genişletmek için tıkla ... Evet oyle oldu ama kullancaksaniz ben upload edebilirim.
GMci81 Yasaklı Üye 4 Mar 2016 #71 Cvp: [PORT]Htc One M8 Rom v1.1 by Incredible™ & Dr.Razor™ Wi-Fi simgesinde küçük bir hata var.Wi-Fi ye bağlandığınız ilk 5-10 dk simge gözükmüyor sonra geliyor. Wi-Fi çekim gücünde de sorun yok.
Cvp: [PORT]Htc One M8 Rom v1.1 by Incredible™ & Dr.Razor™ Wi-Fi simgesinde küçük bir hata var.Wi-Fi ye bağlandığınız ilk 5-10 dk simge gözükmüyor sonra geliyor. Wi-Fi çekim gücünde de sorun yok.