romu kurucam fakat wifi cekimi düşük deniyor.. fix gelecek mi..bekleyip sonramı kurayım?
Özden Güneri Yilmaz' Alıntı:romu kurucam fakat wifi cekimi düşük deniyor.. fix gelecek mi..bekleyip sonramı kurayım?
SLayer' Alıntı:Hocam wifi icin bir fix verseniz harika olcak. Ellerinize saglik
kralveben' Alıntı:Hocam son ungulamalari kapata geldigimde uygulamalari kapatiyorum ekran kararip wiget ekleme ayarlarina giriyor ne yapmali
Incredible™' Alıntı:kralveben' Alıntı:Hocam son ungulamalari kapata geldigimde uygulamalari kapatiyorum ekran kararip wiget ekleme ayarlarina giriyor ne yapmali
Bende öyle bir sorun yok :thinking:
kralveben' Alıntı:Incredible™' Alıntı:kralveben' Alıntı:Hocam son ungulamalari kapata geldigimde uygulamalari kapatiyorum ekran kararip wiget ekleme ayarlarina giriyor ne yapmali
Bende öyle bir sorun yok :thinking:
romun launcheri blinkfeed, uygulamalari kapatta cikiyor onu kapatinca o hatayi veriyor
Özden Güneri Yilmaz' Alıntı:nova kursam ..performANSINDA yada sarj süresinde değişiklik olur mu..bu launcherı sevmedim ben
eskisaid' Alıntı:Şöyle bir durum var. Play de ezan vakti programi var. Onu yüklemek istiyorum ama görünmüyor. Apk ile de yukleyemiyorum. Ne onerirsiniz ne yapsam yukleyebilirim. O program bana çok lazim
Incredible™' Alıntı:o uygulama en az kitkat gerektiriyor olabilir, kitkat bir rom yükleyip deneyin
gmdtakip' Alıntı:Hocam viper4 yüklemek istyorum ama birtürlü uygun apk bulamadm hep hata veriyor yardmcı olurusunuz...