waqar889643
Aktif Üye
RE: [4.4.2] LG G3 Stylus for General Mobile Discovery
please fix all the bugs please please
please fix all the bugs please please
waqar889643' Alıntı:please fix all the bugs please please
Lptrex' Alıntı:waqar889643' Alıntı:please fix all the bugs please please
if u want fix all bug ,u go and take Media Sources from LG
secret' Alıntı:Lptrex' Alıntı:waqar889643' Alıntı:please fix all the bugs please please
http://opensource.lge.com/osSch/list?types=ALL&search=g3
Lptrex' Alıntı:secret' Alıntı:Lptrex' Alıntı:waqar889643' Alıntı:please fix all the bugs please please
http://opensource.lge.com/osSch/list?types=ALL&search=g3
sir @asderdedd need LG G3 stylus media sources ,not need Lg g3 sources
FrozeNNN' Alıntı:LG nin mtk cihazı olsaydı ondan portlanabilirdi ama malesef yok.Bunun için medya hatası ve resim hataları var.
SpeedlinE™' Alıntı:FrozeNNN' Alıntı:LG nin mtk cihazı olsaydı ondan portlanabilirdi ama malesef yok.Bunun için medya hatası ve resim hataları var.
Hayır Lg'nin stylus cihazı zaten mtk6582
Nexus' Alıntı:Kardeşim rom gerçekten çok güzel birebir g3 diyebiliriz. Bir çok iyi görünen romdan daha iyi.
Kardeşim sorunlar ne zaman çözülecek falan gibi sorular sormayın demissin ama buna bir çözüm bulursan gerçekten çok güzel olacak özellikle şu zil sesi ve fotoğraf sorunu cozulse yeterli olacak bence.
İnşallah ben bunları yazarken bana kızmiyorsundur.
Her şey için teşekkür ederim
Kolay gelsin.
Lptrex' Alıntı:Nexus' Alıntı:Kardeşim rom gerçekten çok güzel birebir g3 diyebiliriz. Bir çok iyi görünen romdan daha iyi.
Kardeşim sorunlar ne zaman çözülecek falan gibi sorular sormayın demissin ama buna bir çözüm bulursan gerçekten çok güzel olacak özellikle şu zil sesi ve fotoğraf sorunu cozulse yeterli olacak bence.
İnşallah ben bunları yazarken bana kızmiyorsundur.
Her şey için teşekkür ederim
Kolay gelsin.
Birebir g3 degil zaten orjinal G3
Romun boyutu çok büyük olduğu için google hizmetleri vs programları data klasörüne ekledim, siz romu yükledikten sonra wipe data yaptınız ve bu uygulamalar silindi, romu tekrar kurarsaniz eksik uygulama kalmazserkan75' Alıntı:Tüm sorunlara rağmen kullanayım dedim ama uygulamarda google play yok. Gözden kaçırdığım birşey mi var acaba? Nereden indireceğiz uygulamaları?
Asderdd' Alıntı:Romun boyutu çok büyük olduğu için google hizmetleri vs programları data klasörüne ekledim, siz romu yükledikten sonra wipe data yaptınız ve bu uygulamalar silindi, romu tekrar kurarsaniz eksik uygulama kalmazserkan75' Alıntı:Tüm sorunlara rağmen kullanayım dedim ama uygulamarda google play yok. Gözden kaçırdığım birşey mi var acaba? Nereden indireceğiz uygulamaları?