RomMaster' Alıntı:
fenliselipsikopat' Alıntı:
-Google play yok, sonrasında apk olarak yüklesek de açılmıyor.
-Sağ tarafta gereksiz yere aşağı çekilen bildirimleri olmayan boş bir menü var.
-Kurulum sihirbazı Google play olmadığı için hata veriyor.
-SMS uygulaması gereksiz yere var. Çağrı kaydı vesaire gereksiz.
-Tableti kapatınca geri açılmıyor. Tüm tuşlara aynı anda 10-20 saniye basmak gerekiyor.
Yine de emek harcamışsınız emeğinize sağlık. Ama kullanılabilir bir rom olmamış...
Ben uygulamaları temizlemedim orijinal kalsın diye.
Ayrıca Google playi nasıl yukleyeceginizi de yazdım.Siz yukleyemediyseniz roma hata bulmaya hakkınız yok.
Basit şeylerden bahsediyoruz. Bir kullanıcı olarak elbetteki romda hata bulmaya hakkım var. Sizler de geliştirici olarak bu hataları düzeltmekle yükümlüsünüz. İleride kullanıcı sayısı fazla olan bi uygulama vesaire yapacak olursanız bu tür hata bildirimleriyle elbet karşılaşırsınız. Orjinallik bozulacak diye bi olay yok kimse kusura bakmasın. Bu port rom ve yapımcısıyla ilgili bilgileri silmiyoruz. Rom daha kullanışlı olabilir ve bunu yapacak kişi/kişiler trapress'den değil de turkdevs'den çıkmalı.
Şimdi bu söylediklerimde sıkıntı yoksa ve Orjinallik konusunu anladıysanız eğer;
+gapps yüklü bir paket yükleyebilirsiniz.
+sağ tarafta boş bildirim alanını kaldırabilirsiniz veya bi şeylerle doldurabilirsiniz.
+gereksiz uygulamaları kaldırıp daha düşük boyutta bir paket elde edebiliriz...
Ben sadece kullanıcıyım bunları ben yapamam şu anki bilgilerimle. Benim amacım sizlere laf vurmak değil, ben en sonda emeğinize sağlık demiştim zaten.. Ancak daha kullanışlı bir rom - eğer vaktiniz varsa- kullanabiliriz benim açımdan. Yine söyleyeyim emek harcamışsınız teşekkür ederiz.